Otehotnenie po vybratí Mireny
Ahojte baby, chcela by som sa informovať je tu taká maminka čo mala Mirenu a dala to vybrať kvôli tomu že chcela ešte bábätko a či to išlo ľahko vybrať a potom sa otehotnieť lebo ja som bola na kontrole chcela som to dať vybrať a nedalo sa že vraj nevidí to vlákno že mám ísť keď budem mať menštruáciu čo nemávam iba slabé špinenie tak som zvedavá čo bude, ďakujem za každý názor
@fialka1989 ty kks to je akoze sila velmi ohladuplna a empaticka lekarka no mne sa pred podailo otehotniet ani neviem ako a teraz uz mam 3 cyklus tak mozno lepsie ze sa krcok da dokopi ty jo moja mas to tazke ale to zvladnes a isto pride vytuzene miminko drzim prsty
@gastankaa ach moja ty jo takze ozaj si si toho prezila az az no verim ze na to vsetko zabudnes ked ti tvoj uzlik stastia daju do narocia drzim prsty aby to dopadlo vsetko ako ma kludne ak budes chciet hocikedy napis drz sa
@vanda12345 velmi pekne dakujem,myslim pozitivne,ked citim ako drobec kope,je to super.Teraz som nepochopila,ci si tehotna,ci si este len po vybrati mireny.
@gastankaa tak to super a presne takto mas byt naladena ja ee 3 cyklus teraz mam tebe sa podarilo napoprve a nam to ide pomalsie ale asi tak to ma byt 🙂
@vanda12345 ano,bud len rada,daj si raz za den alchemilku caj a uz to pojde,uvidis
@gastankaa mylis ja som si macu vcera objednala obaja si dame ta okrem pohlavnych organov na ktore je dobra zvysuje sexualny apetit uz teraz sa bojim muza 🙂
@vanda12345 ako sa to vola,co si objednala?😀 to sa mi zide niekedy 😀
@gastankaa maca precitaj si to my to uz dlhsie pozname he to super na cela veci ale mali sme prasok tak to mi vadilo muz napr do jogurtu zamiesal no mne to vadilo teraz som kapsule objednala jaaaj a coze este by ste aj 3??ved my tak chceme aj ked obcas pochybujem ci muz len tak netara
caute baby...citam celu tuto diskusiu a chytaju ma akurat tak stresy...mala som teliesko, nie Mirenu, ale Jaydess....to je teliesko ktore sa dava na 3 roky a aj zenam ktore este nerodili. ja som este nerodila, teliesko som mala cca rok a pol...rozhodli sme sa pre babatko, tak som si ho dala vybrat. druhy den na to som zacala dost silno krvacat, aj som ochorela. ratala som s tym, ze sliznica sa bude regenerovat, obnovovat, takze v pohode. Sestricka u doktora mi pred vybratim povedala, ze mame pockat aspon do prvej menstruacie, lebo potom sa to nejako tazko potvrdzuje ci co a treba prist na krv..nejak sa netvarila, ze by v tom bol vacsi problem, teraz vsak ako tu citam, ake ste mali problemy tie, co ste otehotneli tyzden po vybrati alebo pred prvou menstruaciou, tak ma ide porazit...totiz 4 dni po vybrati, boli sme na zabave, co to sme popili a moj drahy sa nejako vykaslal na opatrnost napriek mojim instrukciam 😅 a nez som sa zbadala, tak bolo po...okomentoval to slovami, ze aspon nemusime nad tym tolko rozmyslat (tomuto kroku prechadzalo nase dlhe rozmyslanie a rozhodovanie, ci ano, ci nie, ci teraz, a bla bla, ved to niektore urcite poznate)... no, viem ze teraz mi uz nezostava nic ine len cakat, ci z toho nieco bude ci nie...ale tak nejak spolieham na to, ze to tam vnutri este nebolo uplne "pripravene" a ze to nevyjde hned na supu jak sa vravi 🙂 a ze mozno tento jaydess nie je uplne to iste ako mirena ci dana...nechcela by som si prejst ani potratom, ani bolestami a problemami, ake tu niektore uvadzate.. neviem aka je pravdepodobnost, ze sa podari otehotniet hned po vybrati, no snad budem ten pripad, ktory bude "bezproblemovy"...
ahojte prosim vas po vybrati telieska vam ako prisla mesnstruacia po 28 dnoch od vybratia telieska ??
@liliana45 mne hned na 2den
@vanda12345 ja som bola pred 2 tyzdnami vyberat uz vtedy mu meskali . Mirenu vytiahol a povedal ze uz mi pride menstruacia ze uz to tam tak vuzera ale este stale nic a uz meskaju 39 dni
@liliana45 mala si aj pred tym ja som to vobec nesledovala ,ale ano na druhy den a potom pravidelne kazde 25dni mam take kratke cykli
@vanda12345 ked som mala mirenu som mala pravidelne ako hodinky sice iba spinenie ale presne kazdych 28 dni az na posledne pred vybratim tie neprisli a neprisli doteraz
@liliana45 a nemozes byt tehotna?
@liliana45 som to neriesila obcas bolo nieco obcas ee ale mne v poho naskocili
@zubrienka1 no mozno aj mozem 🙂 uvidim este pockam od vybratia 28 dni ak mi m3pridu tak pojdem k dr
@liliana45 Ved vyskusaj test😉 ja by som tak dlho cakat nevydrzala🙈
Test som si robila pred asi tyzdnom a ukazal iba jednu ciarku 🙂
Ahojte baby...pocuvajte mám asi problém ale nie som si istá... ked ste mali mirenu dnu tak cítili ste snurku? Ja som ju cítila ale veľmi malinko (asi taky 1 cm). Včera aj dnes je snurka asi 5 cm ked nie viac.. máte niektorá s tým skúsenosť preč o tak zišla dole? :/
@lienkalienocka1982 no asi ti vypadla
@majstra práveže je ešte dnu...ale snurku je dosť "dlhá :/
@lienkalienocka1982 mne sa posunula o celu dlzku alw nic som necitila ani mi netrcalo .
Tak mozno ti len skratia tu snurku.
ahojte ja som mala 2 mireny obidva krat mi nechal to vlakno dlhsie pre istotu ale povedal mi ze kebyze to zavadza tak mam prist a on mi ho skrati cize si myslim ze to je na lekarovi ze aky dlhy ho necha. teraz som si ju dala vybrat lebo by sme chceli este jedno dieta bola som predvcerom u gynekologa nech mi ju vyberie a vsetko bolo bez problemov a povedal mi ze mozme sa pokusat o babetko hned po vybrati.
Ahojte baby len sa opýtať moja kamarátka tiež si vybrala implat na ruke v Anglicku to asi bolo 4.7.2019 a dones ešte nemá mensez ani trochu vôbec nič.moze teda aj tak otehotnieť lebo že tam v Anglicku hovorili že môže mať aj o rok menzes tak neviem.dakujem sa každú odpoveď
Ahojte, ak je to ešte aktuálne táto debata, pripojím sa. Ja som mala 20 mesiacov Mirenu, úplne bez MS. Celú dobu som mala horúčky neznámych príčin. V polovici decembra som dostala silné kŕče ako keď idete rodiť. Skočila som gynekológovi a ten potvrdil, že sa teliesko snažilo telo vypudiť. Aj boelsti boli v mieste, kde bola, tak šla von.
O 2 dni na to som mala menzes 6dni silný ako kedysi. Teraz čakám ako sa upraví cyklus, lebo na aplikáciu počítania plodných dní sa po vysadení radšej spoliehať nebudem. ☺️
Noo takže MS presná ako hodinky. Opäť prišla. Takže cyklus ostáva rovnaký 🙂
ahojte, akurát som sa vrátila z vybratia IUD DANA....mala som ho 4roky...zavádzanie ani vyberanie nebolelo....cítila som len jemné pichnutie a bolo to....za vybratie som platila poplatok 5€...
ps: prvý polrok som mala silnú menštruáciu, trošku nepravidelnu...ale zvysny čas som mala pravidelne, bezbolesti, krvacala som o jeden den dlhšie, nepribrala som, akurát sa mi zdá že som mala potlačené libido...🙂 takže to je moja skusenost....
Doktor mi povedal, že po najbližšej menštruácií sa normálne môžeme snažiť otehotnieť 🙂

@fialka1989 kriste to je pristup,lepsie niekedy radsej drzat hubu nez taketo vypustit