icon

Ovulácia počas antikoncepcie

vikinka128
9. jún 2022

Ahoj žienky. Je reálne mat ovulaciu pri bráni HAK, pokial sa berie po dobu už viacerych mesiacov a maximálne pravidelne, bez antibiotík a veci / faktorov ktoré by mohli spôsobiť jej zlyhanie ?

ailiba
9. jún 2022

@vikinka128 nie... Antikoncepcia zabranuje ovulacii.

janka_01
7. okt 2022

@vikinka128 tiež by ma to zaujímalo, užívam antikoncepciu pol roka a od včera ma bolí vaječník aj ma v ňom občas pichne. Ovulačne testy sú negatívne a nemám ani plodný hlien. Čiže predpokladam že to asi ovulacia bude

ailiba
7. okt 2022

@janka_01 ked uzivas antikoncepciu tak, ako mas, nemozes mat ovulaciu. Pichat vo vajecniku ta moze aj z inych pricin... A nemusi to ani nic znamenat. Neboj sa, si chranena.

janka_01
7. okt 2022

@ailiba ďakujem 🙂 ak by to neprešlo tak zbehmem ku gyn

janka_01
9. okt 2022

@ailiba prešlo to tak teraz neviem či ísť ku gyn alebo nie. Ak by ma vyšetrila, uviedla by či prebehla ovulácia aj napriek HAK?

ailiba
10. okt 2022

@janka_01 podla mna to nebola ovulacia, picgat ta moze z hicicoho ineho... Kludne aj z criev.. Ale ak by bola, tak by to lekarka videla. Po ovulacii je volna tekutina v maternici z prasknuteho folikulu.
Ale skus sa zamysliet.. Ak neveris antikoncepcii, ktoru beries, tak ju neber a zvol si inu. Ved preto ju mas, aby si nebola v strese a mohla v klude viest intimny život.

janka_01
10. okt 2022

@ailiba áno logický to nedáva zmysel. Mala som problém s červami, mohlo to ísť z močového mechúra, možnosti je viac. Išlo mi len o to, že som v pondelok mala styk (použila som aj pharmatex pre istotu)tak snáď to bude v pohode

ailiba
10. okt 2022

@janka_01 urcite ano... Skor to bolo z tych criev, to pichanie.