Pharmatex - spoľahlivý druh antikoncepcie
Ahojte maminy, chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosť s týmto druhom antikoncepcie. HAK nemôžem brať lebo by mi zvýšila zrážanie krvi a vnútromaternicových teliesok sa dosť bojím preto hľadám iné možné alternatívy... ďakujem za odpovede 🙂
Používam Pharmatex, ale keď mám ovuláciu, dávam prednosť vyhnúť sa pohlavnému styku. I keď pár krát sme boli spolu počas dni, ktoré potencionálne mohli byť plodné a k počatiu nedošlo...
Ahoj ja som to brala tiez naostro a to dokonca tak ako veľa párov s kondómom, že si ho navlečú 5 min. pred tým ako sa urobí alebo keď už to na neho naozaj ide. Ale Pharmatex je lepsi lebo to mas vo vnutri za 1 sekundu a nik si nic nevsimne. Mala som to vzdy pod vankusom ale hned popri ruke. Vôbec nam to nevadilo. Ked sme mali dlhý sex so super predohrou ktorá zacne vzdy v kúpelke tak uplne super bez nicoho. Mám viac deti planovane len to posledne nebolo , ale to sme mali sex pez Pharmatexu🙂 Pharmatex vždy zabral, ale nebrala som ho dlho, ale ked sme to robili bolo to aj pocas plodnych dni len Pharmatex a zabral a to som si ho nedavala hned od zaciatku.Na jednom CZ chate som citala, ze cez neho aj vela zien otehotnelo ,ked pouzivali cez plodné dni a len to nic ine... Poznám kamosku co otehotnela aj cez kondóm ja to beriem ako keď ma niečo prísť tak príde. Vela zien nemôze mat deti aj bez Pharmatexu. Uplne chapem tvojho chlapa, ze nechce mat sex cez gumu ja by som tiez nechcela. Je to uplne ina kvalita sexu . Ja sama kondóm neznášam a nie to chudák chlap.... Podla mna ak pár miluje sex svoje telá a milujú sa nedokázu mat sex cez gumu ... Hormóny by som nikdy nebrala. Každý nech robí ako cíti a nik nikoho nesúdi .... 🙂 Za mna Pharmatex spolahlivy
áno je to v pohode spermie ak by aj pharmatex prezili tak viac ako 6 hodín neprežijú máš tam dlhú pauzu a ráno sa osprchovať môžeš.
Povedala som ti blbosť lebo používam pesar- v pesari neprežijú po 6 hodinách vo vagíne v dobrom prostredí prežijú aj niekoľko dní...Ale je to už dosť hodín po takže podľa mňa môžeš ale ak chceš ísť na sto pro viem že na nete hovorili aké gély môžeš pri pharmatexe v pohode používať ... Bol o tom článok aj od nejakého lekára....
Ja som sa sa sprchovala len vodou a večer mydlom alebo používala ten gél už ale neviem kde som to čítala a ako sa to volá...
V skratke ak ideš na istotu používaj ráno len vodu a okolo 16 už môžeš mydlo len nie tesne pred novou súložou...🙂maj sa
@julia2002 Ok to je pravda ak je to 9hod... ja by som si kúpila ten gél čo som tu spomínala a máš potom istotu aj keby si sa pomýlila pred tým ten je bezpečný len neviem ako sa volá ale určite nájdeš článok od toho lekára, ale máš pravdu 9 hod. je ok ja som to nerátala ale keď to takto píšeš tak vlastne hej 🙂maj sa

Používam pharmatex, ale počas ovulácie sa pohlavnému styku radšej vyhneme. Používam ho pre istotu keby som zle odhadla plodné dni.