Použila som 2 druhy antikoncepcie zle
Ahojte, prepáčte že anonymne, hanbím sa. Už 4 dni mi to mešká a ja sa tak bojím, že som 4 dni takmer nejedla. Večer neviem aj 3 hodiny zaspať a o 3 hodiny sa zobudím v strese a už nezaspím. Urobila som už 6 testov a všetky našťastie zatiaľ negatívne. Ďalšie dieťa by som nezvládla psychicky, fyzicky ani finančne.
Mali sme sex s kondómom LENŽE ešte predtým som sa dotýkala manžela a myslím si, že som mala na prstoch malý kúsky tej predejakuacnej tekutiny (dúfam, že som to napísala spravne). Potom som mu dávala kondom a asi som si spermie takymto spôsobom zaniesla dovnutra kúsok. Po sexe som si to až uvedomila, v strese som si ešte dala spermicidny gel Pharmamex (co už po sexe asi nemá žiadny zmysel) a ešte som si aj uvedomila, že predtým som si umyla ruky mydlom, čo sa pri tom nesmie takže....
Ešte ma napadlo, že som mala covid a aj ten rozhádzané cyklus, lenže ten som mala už pár dní pred predchadzajucou menštruáciou a ta prišla načas, takže to s tým nesúvisí.
Viem ze názor mi je nanič a nik nemá veštecku guľu ale myslíte, že je veľká šanca ze som tehotná? Fakt som zúfalá
@janai1 tak to je samozrejme ale ono môžu to testy ešte nezachytit po 4 dňoch, nie? Čítala som, že aj 7 dni po meškajúcej MS to môže byť ešte nevidno a mne občas cyklus kolíše 1-2 dni, takže ešte môže byť v podstate len 2 dni PO
hod sa do kludu...ja mám cyklus 28-35 nikdy som nevedela aký dlhý bude práve ten čo má prísť a test mi vyšiel pekne pozitívny 6 dni pred MS
Prepáč, ale vážne si myslíš, že môžeš takýmto spôsobom otehotnieť? Mešká ti to pravdepodobne zo stresu, ktorý si sama vyrábaš. Keď by si nezvládla ďalšie dieťa, tak zvol antikoncepciu, ktorú nepokazíš. Inak keď si si to uvedomila po sexe, tak si mala ráno nabehnúť do lekárne a kúpiť tabletku po.

Negatívne testy = nie si tehotna