icon

Môžem byť tehotná aj keď test je negatívny?

Včera o 10:55

Ahojte , dňa 3.8 mi skončila menštruácia a dňa 5.8 som mala pohlavný styk . Styk bol chránený kondomom( kondom bol nepoškodený) a bez ejakulácie. Cyklus mávam 30 dňový a ms mi mešká už dva dni. Môžem byť tehotná. Včera v deň očakávanej ms som si robila test a bol negatívny .

Môžem byť tehotná aj keď test je negatívny?
morpheuss
Včera o 11:00

nie si tehotná... len ti trošku meškajú krámy

anonym_73502d
Včera o 11:12

Zase ty?keď máš takúto paniku asi by si ešte nemala sexovať

crazy_cat_lady
Včera o 11:44

Nie

autor
Včera o 12:06
@morpheuss

nie si tehotná... len ti trošku meškajú krámy

@morpheuss a keby som bola, tak ukázal by to už test?

anonym_111e42
Včera o 12:21
@anonym_autor

@anonym_autor včera sme ti písali, tehu nie si ani nebudeš

anonym_73502d
Včera o 13:18

Koľko máš rokov?tak 17?to bol tvoj prvý pohlavný styk?

morpheuss
Včera o 14:02
@anonym_autor

@anonym_autor áno, keby si bola, ukázal by ti to už test... ak tvoje telo kvôli tehotenstvu nemá krámy, tak by tvoje telo o tehotenstve muselo vedieť (hormóny) a ukázalo by sa to aj na teste... krámy ti meškajú len z toho stresu, čo teraz prežívaš, nie z toho, že by si bola tehotná...
Nehovoriac o tom, že ak použil kondóm a ani sa neurobil, tak sa fakt nie je čoho obávať...

anonym_47d666
Včera o 14:14

Nie. Veď to ti ani nevychádza ovulacia

autor
Včera o 16:19
@morpheuss

@anonym_autor áno, keby si bola, ukázal by ti to už test... ak tvoje telo kvôli tehotenstvu nemá krámy, tak by tvoje telo o tehotenstve muselo vedieť (hormóny) a ukázalo by sa to aj na teste... krámy ti meškajú len z toho stresu, čo teraz prežívaš, nie z toho, že by si bola tehotná...
Nehovoriac o tom, že ak použil kondóm a ani sa neurobil, tak sa fakt nie je čoho obávať...

@morpheuss dobre dakujem , len ma to vystrasilo, lebo mi nikdy nemeska