Prečo antikoncepcia Maitalon nepomáha pri nepravidelnej menštruácii?
Ahojte, potrebujem poradiť.
Už dlhší čas mám problémy s menštruáciou trvá to asi priblížene 4 mesiace. Nikdy som nemala taky problém. Krvácam v kuse aj mimo cyklu,bola som u kynekolaga urobil mi sono, ultrazvukové vyšetrenie aj my spravil test na krčku maternice výsledky boli dobré. Povedal že všetko je v poriadku nevidí vôbec nič. Predpísal mi antikoncepciu MAITALON na 3 mesiace beriem ich 21 dní a potom 7 dní prestávka. Ale podla mňa to vôbec nepohama nema zmysel to brať. Niekedy mám silné kŕče a Krvácam viac ako 2 týždne. Ďakujem za rady 😊
@norika122 zmeň gynekologa... porucha cyklu sa hned nerieší antikoncepciou... ja taktiež idem meniť, lebo ak mam problém dáme vám teliesko
@norika122 zmeň gynekologa... porucha cyklu sa hned nerieší antikoncepciou... ja taktiež idem meniť, lebo ak mam problém dáme vám teliesko
@mamulienka0 riesi sa aj takto ...
ja by som taktiez pouvazovala nad zmenou gynekologa. som si ista, ze sa ti da pomoct, ale tento doktor ocividne nevie, kudy kam. 🙈
@norika122 zmenila by som lekara... si mlada baba, trebalo by sa na to pozriet hlbsie, ked ani HAK neupravilo tento problem... nenechat sa odbit, nie je to v poriadku...
Ďakujem vám 😊
@norika122 daj si štítnu žľazu skontrolovať. Mala som menzes, že každý deň cez menzes som brala ibuprofén 400, aj viac kusov. Doslova som sa zvyjala, ako pôrodné bolesti. Po zaliečení štítnej žľazy na zníženú funkciu mi bolesti prestali úplne.

Záleží aj od veku, ale môže sa jednať aj o endometriozu.