Predávkovánie HAK
Ahoj.
Mám teď takovou blbou situaci, včera se mi svěřila dcera. Že měla nechráněný pohlavní styk, a že chlapec vrcholil mimo ni. Ale že se aj tak strašně bála a tak spolykala celé jedno plato HAK (21 pilulek). Ona antikoncepci nebere, ale dřív jsme to řešili, doktor ji aj předepsat (v té době logest) ale ona ji brát nezačala, takže ji krabička HAK ležela doma. Odpověděla mi že to udělala kvůli tomu že si mysli že by to mohlo mít stejný efekt jako nouzová antikoncepce. Já vůbec nevím. Je ji zle, zvrací a já vůbec nevím jak to řešit. Muže se ji něco stát?
Áno, môže. Už ste mali byť na pohotovosti alebo volať sanitku, ak je jej veľmi zle.
@sona96 Iba zvrací, a nechce abych ji nikam vezla že je to dobré. Co se ji muže stát???
Robíte si srandu? Vy ste matka alebo sa len tak tvárite? V momente by som už volala teda záchranku keď nechce ísť sama.
@pr3ttygirl manžel ju čapnul a je s ni na cestě do nemocnice. Nevíte jaké jsou rizika ?
No to si prečítajte na pribalovom letáku. Ale aby si nezarobila kvôli svojej hlúposti na vážny problém
V tomto pripade dcera zdedila inteligenciu po mame 🙂 Zjedla mega davku liekov. Najlepsia varianta, co sa moze stat je, ze jej to rozhadze cyklus na niekolko mesiacov, na najhorsiu nechcem ani pomysliet.
@pr3ttygirl strašně mě to mrzí, nikdy mě nenapadlo že by toto urobila. Však se to dá řešit jinak..
Môže si poškodiť pečeň a obličky... aj iné horšie veci. Chod s ňou na pohotovosť, alebo jej volaj sanitku. A snáď nejdeš riešiť že ona nechce... Omg
Rychlo na pohotovost a vyplach zaludka!!!
Bohužel už je to více jak 12 hodin… dokáží s tím něco doktoři udělat?
Uvidíš, prečo si nešla s ňou a sedis na modrom koňovi?
Neverím že toto sa môže normálny človek - mama opýtať. Poviem ti nečakanú odpoveď - choďte do nemocnice.
Vcera sa Ti zverila a riesis to az dnes a este k tomu na MK? Si naozaj matka, alebo ten neschopny frajer?
pevně věřím, že si z nás někdo dělá prdel...
@10zabka taky tomu věřím, aj tak zakladatelkina chaba cestina ma v tom utvrdzuje😉
@dskjhfdlkdjhl tiež som si všimla 😀
no dolezite je neriesit ci je tato tema skutocna alebo nie. Ci je to matka alebo posraty a neschopny frajer. Rozhodne decko by nemalo sexovat lebo nedokaze niest nasledky a ked by hrozilo riziko tehotenstva, radsej sa priotravy. Naozaj velmi, velmi nezrele uvazovanie na vsetkych stranach. Tak isto ako aj matky - ak decko poprehlta lieky, pohotovost je okamzita volba za kazdu cenu. Ci dieta chce alebo nie. Aj ked zvracia. Moze nastat kompletne rozvratenie vnutorneho prostredia- poskodenie pecene, zaludka, obliciek, chemikalie prechadzaju do krvy. Ak jej na pohotovosti (co dufam) pomozu, treba decko nalezite poucit o sexualnej vychove a zodpovednosti.
naco brala 21 tabletiek.. ved ucinnost antikoncepcie je az po tyzdni prveho uzivania a to aj tak sa berie v prvy den menstruacie.. cele zle.. prvy tyzden od nasadenia sa este treba chranit.. uz to nijak nezachranis to tehotenstvo ked sa spravil do nej iba potretom ked sa uchyti.. uz davno mala byt na pohotovosti

Čo tak ísť na pohotovosť? Samé hormóny napchala do seba a bohvie čo ešte tam je, neviem načo strácate čas tu