icon

Prekonanie strachu z neželaného tehotenstva

20. aug 2025

Ahojte,

minuly rok som otehotnela napriek teliesku, a dokonca prerusovanej k tomu šok, plac, zúfalstvo, cize upt, mala som taku traumu, ze som sa bala sexualneho zivota, pouzivame stale prezervativ, ale mam vyslovene neurozy, ze mozem byt opat tehotna, mala som dostat menstruaciu pondelok-utorok este nemam, pozorujem sa hrozne, prsia velke, logicky si hovorim, ze ani jeden styk nebol bez prezervativu, nepretrhol sa, ukludni sa, na test nemam odvahu, rozmyslam, ci uz do konca zivota mat len "petting" lebo na sterilizaciu nemam odvahu po poslednej narkoze, ked ma zle uspali uz vobec, ale uz nevladzem. Co si este dat aby clovek neotehotnel, tbl formu nemozem momentalne, muz zvazuje vazektomiu, ked ma vidi v takom zubozenom stave, dufam, ze aspon ta by bola 100 percentna

Strana
z2
anonym_e68386
20. aug 2025

@anonym_autor vazektomia,par min.zakrok,bez problemov za par dni.manzel podstupil a nevieme si vynachvalit.

anonym_d82d33
20. aug 2025

@anonym_autor tak samozrejme vazektomia... prerusovana je akoby nic, to ani nerataj... teliesko - to netusim aka je percentualna uspesnost... prezervativ by mala byt vysoka, ale stale moze byt zle nasadeny, prederaveny pri manipulacii atd atd...
Vazektomia ak je raz spravena spravne (overena testami), tak tam nevidim ziaden problem...

autor
20. aug 2025
@anonym_e68386

@anonym_autor vazektomia,par min.zakrok,bez problemov za par dni.manzel podstupil a nevieme si vynachvalit.

@anonym_e68386 no moj sa strasne boji, ale ked videl do akej depresie som upadla a plakala do rana ked ni meskala menstruacia, tak uz aj zacal rozmyslat o vazektomii a kedy po zakroku sa stane muz uplne neplodnym? Bojim sa, ze pri nasom stasti by som zase bola v tom nejakym zazrakom. Nemal ziadne komplikacie? Moj sa boji zakroku

autor
20. aug 2025
@anonym_d82d33

@anonym_autor tak samozrejme vazektomia... prerusovana je akoby nic, to ani nerataj... teliesko - to netusim aka je percentualna uspesnost... prezervativ by mala byt vysoka, ale stale moze byt zle nasadeny, prederaveny pri manipulacii atd atd...
Vazektomia ak je raz spravena spravne (overena testami), tak tam nevidim ziaden problem...

@anonym_d82d33 no zacnem kontrolovat prezervativy asi baterkou ja sa modlim nech do rana dostanem ten menzes, lebo ked si zase predstavim cely ten kolotoc a komplikacie to na slucku

sara07
20. aug 2025

vazektomia u muža

autor
20. aug 2025

dakujem tak sme to aj preberali, ze to bude naistejsie ak to urobia dobre

sara07
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_e68386 no moj sa strasne boji, ale ked videl do akej depresie som upadla a plakala do rana ked ni meskala menstruacia, tak uz aj zacal rozmyslat o vazektomii a kedy po zakroku sa stane muz uplne neplodnym? Bojim sa, ze pri nasom stasti by som zase bola v tom nejakym zazrakom. Nemal ziadne komplikacie? Moj sa boji zakroku

@anonym_autor tento zákrok sa dá vratit ale u 7% mužov nie
však si pozri články, Dennik N mal minule celu o tomto s lekarom ktory ich robi

anonym_d82d33
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a coho sa boji? Bude v lokalke, moze kontrolovat 🙂 🙂
Ked pojde po tom 2x na kontrolu (po zahojeni, ci je plodny ... a nebude), tak by uspesnost mala byt 100%

autor
20. aug 2025
@sara07

@anonym_autor tento zákrok sa dá vratit ale u 7% mužov nie
však si pozri články, Dennik N mal minule celu o tomto s lekarom ktory ich robi

@sara07 deti uz nechce, ma svoj vek, klud, ani pocut o tom, tak sme sa obava bavili, ze najlepsie by bolo keby sa to uz nedalo, ale asi sme velmi kompatibilni

simona92101
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zakrok je bezbolestny,ambulantny.miesto sa opicha-umrtvi,urobi sa maly rez-bude mat na kazdej strane cca 3 stehy.tie vypadnu po cca 2 tyzdnoch.po zakroku je trochu opuch ale podla manzela nic hrozne.potom po 3-4t treba ist na kontrolny odber spermii,v labaku skontroluju ci su necinne alebo su este niektore zive.treba,aby manzel po zakroku casto masturboval,cim viac tym lepsie.

pasomnica
20. aug 2025

Tak sa stále bojte jak malé deti, plačte, bojte sa tehotenstva, bojte sa zákroku a takto sa bojte celý život a plačte jak malé deti 🤦🏻‍♀️ dajte sa sterilizovať obaja naraz a ste si vyrovnaný a budete mať pokoj. Bože.

autor
20. aug 2025
@anonym_d82d33

@anonym_autor a coho sa boji? Bude v lokalke, moze kontrolovat 🙂 🙂
Ked pojde po tom 2x na kontrolu (po zahojeni, ci je plodny ... a nebude), tak by uspesnost mala byt 100%

@anonym_d82d33 no boji sa ako klasicky chlap, ze niekto by mu rezal do "vajec" inak on nikdy nechodi k lekarom a nikdy nemal ziadny zakrok, ani operaciu, ziadne lieky neberie, uplne fit od prirody, takze toto by bolo extrem prekonanie sa

anonym_d82d33
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_d82d33 no boji sa ako klasicky chlap, ze niekto by mu rezal do "vajec" inak on nikdy nechodi k lekarom a nikdy nemal ziadny zakrok, ani operaciu, ziadne lieky neberie, uplne fit od prirody, takze toto by bolo extrem prekonanie sa

@anonym_autor ti co sme davali pozor v skole a nie sme vypatlani, tak sa nebojime, ze nam budu rezat do vajec, ked nebudu...

Dufam, ze zajtra tu bude vyplakavanie, ako su diskutujuci zli...

autor
20. aug 2025
@simona92101

@anonym_autor zakrok je bezbolestny,ambulantny.miesto sa opicha-umrtvi,urobi sa maly rez-bude mat na kazdej strane cca 3 stehy.tie vypadnu po cca 2 tyzdnoch.po zakroku je trochu opuch ale podla manzela nic hrozne.potom po 3-4t treba ist na kontrolny odber spermii,v labaku skontroluju ci su necinne alebo su este niektore zive.treba,aby manzel po zakroku casto masturboval,cim viac tym lepsie.

@simona92101 dakujem, myslim, ze by to mohol zvladnut, porozpravam s nim, kamaratka ma noveho priatela a som sa jej pytala ci sa neboji, ze ostane v tom a ona vravela, ze on ma a su v psychickej pohode, nemusi nic brat

anonym_bf3a1b
20. aug 2025

@anonym_autor sterilizacia

zic
20. aug 2025
@anonym_bf3a1b

@anonym_autor sterilizacia

@anonym_bf3a1b akurat sterilizacia (u zeny) je nepomerne vaznejsi zasah ako vazektomia...

lllaila
20. aug 2025
@anonym_d82d33

@anonym_autor ti co sme davali pozor v skole a nie sme vypatlani, tak sa nebojime, ze nam budu rezat do vajec, ked nebudu...

Dufam, ze zajtra tu bude vyplakavanie, ako su diskutujuci zli...

@anonym_d82d33 ehm, ale pri vazektomii sa práveže robí rez do "vajec". Či už po novom nie?

alex49
20. aug 2025

@anonym_autor sú to len dva rezy, deti nechcete tak nechápem tu kovbojku okolo. Buď pôjde na vazektomiu alebo nebude sex, rýchlo si to rozmysli

autor
20. aug 2025
@alex49

@anonym_autor sú to len dva rezy, deti nechcete tak nechápem tu kovbojku okolo. Buď pôjde na vazektomiu alebo nebude sex, rýchlo si to rozmysli

@alex49 jasne, kebyze ja mozem nieco take podstupit bez narkozy ani nevaham

anonym_40affa
20. aug 2025

Ja mam tri deti a tiez som po tretom porode bola vo velkom strese ci znovu neotehotniem kedze tretie sa nam podarilo tak, ze jeden jediny nechraneny styk za 5 rokov a hned tehotna. Muza som ukecala na vazektomiu - uz to ma za sebou. Teraz este cakame na kontrolny odber - robi sa po 3 mesiacoch a 24 ejakulaciach (musi byt splnene obidve podmienky). Inak vazektomia 30 minutovy zakrok, potom asi 4 dni pindal, ze ho vajca bolia ale odvtedy uz dobre.

anjelicek26
20. aug 2025

muz je po zakroku, absolutne ziaden problem nemal, nechapem, co s toho muz robi.. deti nechce, je si isty, neni o com... ty si uz urobila vsestko mozne, teraz je to na nom...bez sexu asi byt nechce.

anonym_d82d33
20. aug 2025
@lllaila

@anonym_d82d33 ehm, ale pri vazektomii sa práveže robí rez do "vajec". Či už po novom nie?

@lllaila hmm... prerusia sa chamovody... tak neviem co vsetko "su vajcia"... ja ked robim prazenicu, tak bez toho papieroveho obalu napriklad... bez slamy, bez sliepky... 🙂 🙂 🙂

autor
20. aug 2025
@anonym_40affa

Ja mam tri deti a tiez som po tretom porode bola vo velkom strese ci znovu neotehotniem kedze tretie sa nam podarilo tak, ze jeden jediny nechraneny styk za 5 rokov a hned tehotna. Muza som ukecala na vazektomiu - uz to ma za sebou. Teraz este cakame na kontrolny odber - robi sa po 3 mesiacoch a 24 ejakulaciach (musi byt splnene obidve podmienky). Inak vazektomia 30 minutovy zakrok, potom asi 4 dni pindal, ze ho vajca bolia ale odvtedy uz dobre.

@anonym_40affa dakujem za komentar, no my sme tiez ten typ paru, ze kebyze mam styk bez ochrany som hned v tom, vzdy "na poprve" haha jasne, ze to moze trochu boliet, hodim s nim vaznu rec

autor
20. aug 2025
@anjelicek26

muz je po zakroku, absolutne ziaden problem nemal, nechapem, co s toho muz robi.. deti nechce, je si isty, neni o com... ty si uz urobila vsestko mozne, teraz je to na nom...bez sexu asi byt nechce.

@anjelicek26 jasne, ze nechce, stale pyta a mrnci ked poviem, ze bez gumy nie, v case plodnych dni dokonca aj prerusovanu zvykneme, lebo cert fakt nikdy nespi

autor
20. aug 2025

zase zmenili nazov temy, ja nepotrebujem prekonat strach, ale byt neplodna ja, alebo muz, alebo obaja 😂

anjelicek26
20. aug 2025

Toto je len na tebe, ked nie tak nie, vybav mu termin u urologa a uz mu daj len do ruky papier, ze nech tam ide... pre neho sa pocitovo NIC nezmeni a konecne bude mat zenu, co si bude sex uzivat...

lllaila
20. aug 2025
@anonym_d82d33

@lllaila hmm... prerusia sa chamovody... tak neviem co vsetko "su vajcia"... ja ked robim prazenicu, tak bez toho papieroveho obalu napriklad... bez slamy, bez sliepky... 🙂 🙂 🙂

@anonym_d82d33 tak vieš aki sú chlapi, u nich sú vajcia hádam všetko do polovice stehien 🙂

ninka99865
20. aug 2025

Aké teliesko si mala?

autor
20. aug 2025
@anjelicek26

Toto je len na tebe, ked nie tak nie, vybav mu termin u urologa a uz mu daj len do ruky papier, ze nech tam ide... pre neho sa pocitovo NIC nezmeni a konecne bude mat zenu, co si bude sex uzivat...

@anjelicek26 pravdu mas ❤️

anonym_d82d33
20. aug 2025
@lllaila

@anonym_d82d33 tak vieš aki sú chlapi, u nich sú vajcia hádam všetko do polovice stehien 🙂

@lllaila 😀

Strana
z2