icon

Priberáte s antikoncepciou Desiret?

ivkajulianka
27. mar 2014

🙂

hviezdicka111
27. mar 2014

pocuj, kazda HAK posobi na kazdu zenu inak...jedna z nej pribrat nemusi, druha moze doslova stucniet...to iste plati aj so zdrav.problemami...cize neda sa to takto vseobecne povedat 🙂 neostava nic ine, len skusit, ktora HAK bude pre teba najvhodnejsia...mozno "zapasuje" na prvy raz, mozno budes musiet vyskusat viac druhov...

livocka21
27. mar 2014

Beriem a priberam...ale ako pise hviezdicka, kazdy reaguje inak 🙂

lulu369
27. mar 2014

Neviem síce akú antikoncepciu som brala (je to už 7 rokov) no ja som nepriberala, moja váha sa celú dobu kým som brala HAK pohybovala medzi 50 - 52 kg....ale presne ako píše hviezdička, každá reaguje inak 🙂

betka28
28. mar 2014

Ja nemám dobré skúsenosti s tabletkami, ešte pred pár rokmi som používala a pribrala som veľa..... ale presne tak, každá žena je iná a reaguje inak na antikoncepciu. Potom som vyskúšala úplne inú metódu a odvtedy už nemám také problémy, môžem iba odporúčať každému...je to malý prístroj - cyclotest, je to prirodzená antikoncepcia, ktorá sa prostredníctvom merania bazálnej teploty určuje, že kedy máš plodné, neplodné alebo vysoko plodné dni. Mám iba dobré skúsenosti a odvtedy vôbec nemám problémy s kilami. Ak sa ti to zaujíma môžem o tom napísať aj viac.../e-mail: lotus1328@gmail.com/

3kolka
28. mar 2014

ahoj ja od naj priberám...už sa chystám k dr,lebo beriem ju od cca septembra a mám navyše 10 kg ☹ a ked som brala cerazette tak som na váhe stále ten mi sadol jak uliaty,miestami mám pocit že táto hak mi spôsobuje migrény....tak už len šup,šup nájsť si čas a utekať k dr. 🙂

zuziboo
31. mar 2014

Nepriberá sa priamo z antikoncepcie! 🙂 Ja som ich vyskúšala veľa a nepribrala som ani z jednej, po niektorých som ešte aj schudla. Ale pri antike tie hormóny spôsobujú, že začneš viacej jesť, ale keď to kontroluješ, nepriberieš. To mi povedal aj lekár, keď sme sa naposledy o tom bavili. Môžeš ešte tak kilo, dve pribrať, lebo niekt. HAK môžu spôsobiť, že v tele sa zadržiava voda, potom treba skúsiť inú...

schvarzy
2. apr 2014

Každá sme iná, mne sadla úplne perfektné, pri inej značke som mávala často migrény a priberala som. Pri tejto mám dokonca pocit, že som schudla, som tri mesiace po pôrode a váhu mám 53kg pri výške 172 cm, čiže absolútna spokojnosť a ani nemám pocit, že by som bola náladová, ale mala viac chuť na jedlo...