icon

Problémy s menštruáciou po vysadení antikoncepcie. Zlepší sa to?

veronika342948
1. aug 2025

Ahojte, v marci som vysadila antikoncepciu daylette. Na ten ďalšie mesiac mi prišla menstruacia. Ale od mája je to iba veľmi slabé špinenie. Mam skôr výtok s trochu krvou. Brala som ju 4 a pol roka. Odvtedy vôbec nič. Myslite že sa mi to niekedy upraví? O týždeň idem na ročnú prehliadku k doktorovi, poviem mu o tom. Mali ste aj takéto príznaky? Vrátila sa vám potom ms? Alebo poznáte nejaké rady ako ju dostať? Vopred ďakujem za odpoved.

janinah
2. aug 2025

HAK v podstate funguje proti niečomu čo je prirodzene a funguje tak roky.Tak potom ťažko čakať,že zas bude hned všetko ako hodinky.

biglovemom
2. aug 2025
@janinah

HAK v podstate funguje proti niečomu čo je prirodzene a funguje tak roky.Tak potom ťažko čakať,že zas bude hned všetko ako hodinky.

Suhlasim s
@janinah treba vyckat a vsetko sa vrati do normalu

llaurita
2. aug 2025

Ja som polroka fungovala na injekciach vyvolavackach. Ale potom mi pekne nabehla a uz ziadny problem nebol.

22patricius
15. aug 2025

@veronika342948 ja som ju vysadila teraz po 10 rokoch a mám veľké obavy čo sa bude diať či vôbec dostanem menzes vraj to môže trvať aj 3 mesiace kým príde prvá začala som užívať kvapky gynex a dnes som si objednala materinskú kasicku tak som zvedavá a čo vám na to povedal dr?

veronika342948
autor
16. aug 2025
@22patricius

@veronika342948 ja som ju vysadila teraz po 10 rokoch a mám veľké obavy čo sa bude diať či vôbec dostanem menzes vraj to môže trvať aj 3 mesiace kým príde prvá začala som užívať kvapky gynex a dnes som si objednala materinskú kasicku tak som zvedavá a čo vám na to povedal dr?

@22patricius o týždeň idem až. Vtedy mala dovolenku keď som tam bola. Tak som zvedavá. Možno mi ju budú vyvolávať. Uvidíme.