Prvý sex a tabletka po
Dobrý, idem si pre radu , včera sme sa s priatelom trocha hrali, spravila som ho a on sa isiel vycikať, potom sa to trosku zvrhlo a dal ho do mňa ale strašně to bolelo kedže to bol môj prvýkrát, no strcil ho do mna tak 10x ale bez ochrany😐 nespravil sa do mňa ani nič, prestal protože to bolelo a bala som sa. Potom zo mna celu noc trochu tiekla krv a rano také strašně tmave lepkave neviem Čo to bolo nikdy som nic podobné nemala.
A kedze menstruaciu mám dostat až za 8 dni ( appka v mobile mi píše ze mám na otěhotenenie nízku šancu) tak som si šla aj tak radšej kúpiť tabletu po ellaone. A bojim sa že by som aj tak mohla byť v tom 🥺 akú máte skúsenosť s tabletkou po prvom sexe?

Pokial sa nespravil do teba ale dal to von tak urcite tehotna nebudes. Nemas sa coho bat. Ak sa ale velmi bojis tak si tabletku daj, ale rozhadze to riadne cyklus a pamataj ze v jednom mesiaci mozes uzit tabletku po len jednu, lebo potom uz nema vraj ucinnost. Tak mj to ppvedali v lekarni. To krvacanie je dosledkom toho ze ti pretrhol blanu a teda uz niesi panna, je to uplne normalne aj to co s teba vyslo a nevies co to je, je presne s tej pretrhnutej blany. Prvy sex je trocha bolestivy ale ono to po case prejde ked ho budete mat castejsie.
Dobre citaj a uz sa ukludni. Tabletku si si vzala a bud kludna. Ano, je mozne, ze ti rozhadze cyklus ale vies o tom a pocitaj s tym. Menzes ti v tomto pripade moze meskat. Otehotniet sa da aj pocas menzesu, takze na apku by som sa nabuduce nespoliehala. NO myslim, ze ak by sa nieco malo stat, tak tabletka zaberie. Neucinna by bola v pripade zeby si mala crevne problemy alebo ju vzala neskor ako 24 hod. Ak chces s priatelom taketo chvilky zazivat bud si zadovaz antikoncepciu od lekara (su rozne formy) alebo pouzivajte kondom. Ak sa to "zvrhne" bolo by fajn sa s priatelom dohodnut, ze ho bude mat pre istotu vzdy pri sebe. Jasne, ani to nie je 100%-na ochrana ale je to mensia sanca ako nemat nic. Hlavne teraz klud. Nabuduce si chvilky radosti naplanujte s ochranou a nebudes mat potom stres (tym padom ta ani nic pocas sexu nebude boliet).

@limetka69 dakujem veľmi pekne❤️❤️❤️ Ste strašne zlata a veľmi ste má uklidnili, keďže by som to asi nezvládla, po prvýkrát a ešte aby som zostala tehotná 🥺ja som taký človek že si na všetko dávam pozor a tak preto nechápem ani sama seba že som sa postavila do takej situácie a strašne veľmi toho ľutujem 😔 bola to obrovská chyba.. uvidím no za 6 dni to mám dostať keď mi bude meškať spravím si test no, ale v letáku písali že menstruacia môže meškať až 7 dni. Ešte raz dakujem🙈