Rada ohľadom Escapelle
Ahojte užila som escapelle v piatok dnes je nedeľa a včera sme sa priateľom len tak trochu hrali a ja som ho robila a potom myslím že z neho trochu vyšlo a tak to obtrel o mna o moju …a neviem vi si mám vziať ďalšiu tabletku pokiaľ ho do mna nevsunul
@nikaaa349 mám na teba otázku: ako by sa dostali spermie do vagíny???
@stellarstar áno viem v podstate čo to znamená ale som trochu v strese no dosť vo veľkom tak som sa potrebovala opýtať
@stellarstar áno tiež som nad tým rozmýšľala …čiže pokiaľ sa nedostal do mna tak je to v poriadku?
@nikaaa349 nemáš byť z coho tehotná, spermie sa ti cez ústa ruky nemajú ako dostať do vaginy a maternice takže ani nemáš ako otehotnieť. Takéto základné veci by si mala ovládať. A tbl po nie je lentilka. V piatok si ju mala a už ju neužívaj. Keď sa bojíš otehotnenia tak používaj HAK alebo kondóm, ako existuje aj pre chlapov tak je aj pre ženy. Možností ochrany máte dosť
@zuzanockamt a môžem sa ešte opýtať čiže som v podstate chránená tou tabletku 3 dni ?
@stellarstar áno mi sme použili kondom len potom ho do mna vysunul keď som ho dorobili ústami a včera večer ho tak o mna obtieral keď som ho robila a neviem či neni možné že by nejaka tá “kvapka” vošla do mna
@nikaaa349 Ja netuším, nie som gynekológ. Keďže si nemala pohlavný styk s ejakuláciou do pošvy, tak sa nemáš čoho báť.
@zuzanockamt dobre ďakujem pomohla si mi
@nikaaa349 ešte raz, na to aby si otehotnela je potrebné aby sa spermie dostali až do maternice pretože spermie nehrajú ani nepoznajú labyrint alebo človeče nezlob se a nemaju ani gps aby z vonkajšieho prostredia napr z tvojej ruky alebo brucha dostali až do maternice 🙏 takže buď kľudná tehotná nemáš ako byť ani keď tie spermie prehltnúť z žalúdka sa nemajú ako dostať do maternice
@stellarstar dobre ďakujem som len vo veľkom strese tak som potrebovala radu
@nikaaa349 tak nestresuj nemáš byť z coho tehotná
@stellarstar máš najskôr pravdu a ešte raz ďakujem
@stellarstar ešte mám otázku keď som si tabletku vzala v piatok ráno a v sobotu večer pila alkohol nemá to už ziadne vplyv ?
@nikaaa349 nieee nemá a už nestresuj
@nikaaa349 to chces teraz každý sex riešiť escapele?
@79viktoria79 nie jasne že nie len som to použila prvýkrát
prepánajána, ked si nemala sex, naco ti je dalsia tabletka po? uz aby skoncili prazdniny, lebo tie hlupe temy su neskutocne
@nikaaa349 tabletkou niesi chránená vôbec 3dni…. a ani nemusí 100% zabrať…..Ja som 12 hodín po ju užila a mám z toho krásneho 3,5r syna ;) A tabletka po neni ani že ju budeš žrať ako lentilky…. Začni užívať normálnu antikocepciu alebo si začni pomaly odkladať financie na plienky.

@nikaaa349 Určite nie, keďže si ju užila v piatok. Je to núdzová antikoncepcia, ak vieš, čo to znamená.