Rada ohľadom Escapelle
Ahojte užila som escapelle v piatok dnes je nedeľa a včera sme sa priateľom len tak trochu hrali a ja som ho robila a potom myslím že z neho trochu vyšlo a tak to obtrel o mna o moju …a neviem vi si mám vziať ďalšiu tabletku pokiaľ ho do mna nevsunul
@stellarstar áno viem v podstate čo to znamená ale som trochu v strese no dosť vo veľkom tak som sa potrebovala opýtať
@stellarstar áno tiež som nad tým rozmýšľala …čiže pokiaľ sa nedostal do mna tak je to v poriadku?
@nikaaa349 nemáš byť z coho tehotná, spermie sa ti cez ústa ruky nemajú ako dostať do vaginy a maternice takže ani nemáš ako otehotnieť. Takéto základné veci by si mala ovládať. A tbl po nie je lentilka. V piatok si ju mala a už ju neužívaj. Keď sa bojíš otehotnenia tak používaj HAK alebo kondóm, ako existuje aj pre chlapov tak je aj pre ženy. Možností ochrany máte dosť
@zuzanockamt a môžem sa ešte opýtať čiže som v podstate chránená tou tabletku 3 dni ?
@stellarstar áno mi sme použili kondom len potom ho do mna vysunul keď som ho dorobili ústami a včera večer ho tak o mna obtieral keď som ho robila a neviem či neni možné že by nejaka tá “kvapka” vošla do mna
@nikaaa349 Ja netuším, nie som gynekológ. Keďže si nemala pohlavný styk s ejakuláciou do pošvy, tak sa nemáš čoho báť.
@nikaaa349 ešte raz, na to aby si otehotnela je potrebné aby sa spermie dostali až do maternice pretože spermie nehrajú ani nepoznajú labyrint alebo človeče nezlob se a nemaju ani gps aby z vonkajšieho prostredia napr z tvojej ruky alebo brucha dostali až do maternice 🙏 takže buď kľudná tehotná nemáš ako byť ani keď tie spermie prehltnúť z žalúdka sa nemajú ako dostať do maternice
@stellarstar dobre ďakujem som len vo veľkom strese tak som potrebovala radu
@stellarstar ešte mám otázku keď som si tabletku vzala v piatok ráno a v sobotu večer pila alkohol nemá to už ziadne vplyv ?
prepánajána, ked si nemala sex, naco ti je dalsia tabletka po? uz aby skoncili prazdniny, lebo tie hlupe temy su neskutocne
@nikaaa349 tabletkou niesi chránená vôbec 3dni…. a ani nemusí 100% zabrať…..Ja som 12 hodín po ju užila a mám z toho krásneho 3,5r syna ;) A tabletka po neni ani že ju budeš žrať ako lentilky…. Začni užívať normálnu antikocepciu alebo si začni pomaly odkladať financie na plienky.

@nikaaa349 Určite nie, keďže si ju užila v piatok. Je to núdzová antikoncepcia, ak vieš, čo to znamená.