icon

Sex s ochranou cez ovuláciu

lllliiivvv
30. dec 2020

Ahojte, potrebujem poradiť. Aká je asi šanca tetohenstva keď sme mali s priateľom sex cez ovuláciu? Mali sme samozrejme kondóm a neurobil sa do mňa. Problém je, že mi to mešká (aj keď zatiaľ len 3 dni). Ďakujem

nelca0510
30. dec 2020

@lllliiivvv vždy je šanca. Ak nechceš otehotnieť, tak len abstinencia alebo masturbácia.

janai1
30. dec 2020

0%

Jedine žeby si bola druhá panna Mária 😂😂😂😂

lllliiivvv
autor
30. dec 2020

@janai1 ďakujem celkom ma to ukludnilo😊😊

janai1
30. dec 2020

@lllliiivvv ak chceš mat úplný kľud sprav si test 😁 ale 3 dňové meškanie je ok, skôr by som povedala že ti meškajú kvôli stresu že sa bojíš že budeš tehotná

lllliiivvv
autor
30. dec 2020

@janai1 no môže to byť stres. Všimla som si že keď sme s priateľom spolu nespali celý mesiac, menzes prišiel načas. Akonáhle sme spolu, stresujem a mešká

osky
30. dec 2020

@janai1 no,tak ja som asi p.Maria...
Moje 1.tehu bolo presne tak...
Vzdy s kondomom,a predsa...

cervenaruza123
30. dec 2020

@lllliiivvv Sanca na tehotenstvo vzdy je, ak bol akykolvek sex, lebo ziadna ochrana nie je 100%. Ale v tomto pripade je fakt minimalna. Ked ti aj zvykne obcas meskat castejsie, vobec by som nestresovala. Pripadne si kup tehotensky test a budes mat istotu.

lllliiivvv
autor
30. dec 2020

@osky ja som v tomto naozaj prezízna a priateľ tiež. Aj keď ma ten kondom neurobi sa do mna a potom si ten kondom ešte skontrolujem. Keby je puknutý alebo poškodený letíme do lekárne

iwesska
30. dec 2020

@lllliiivvv Ak sa ani neurobil a este mal aj kondom,tak z coho by si chcela otehotniet? Ani brvou by som nemykla,keby mi meskali v tomto pripade. Je to nielenze nepravdepodobne,ale priam nerealne.

ivkazba
30. dec 2020

Keď spolu nespíte celý mesiac, tak nemáš stres a príde menzes načas? Uff, no neviem si predstaviť takto žiť, nemilovať sa s partnerom aby som neotehotnela, alebo milovať sa s kondómom a zažívať stres. Ako je okej byť zodpovedný, to kvitujem, ale podľa mňa so zdravým rozumom, toto je už cez podľa mňa. Skúste hľadať cesty, ako spolu žiť aj sa milovať v pokoji. 😉

ibrunova
30. dec 2020

@lllliiivvv Neboj nič, to je len podvedomý stres, tam nemáš vlastne z čoho otehotnieť.

asia83
30. dec 2020

@iwesska Presne. 👍

ninusa221
30. dec 2020

Neboj sa ja ešte s byvalím ked som isla bez tak mi meškali tyžden a to som bola hotova neviem ci to moze byt aj chlapom ale ako mam teraz priateľa uz skoro 2 roky chodia mi aj o 2 dni skor😂a stale mame ochranu pretože babo ešte nechceme☺️ Dostanes ich neboj kamoške meškali skoro 3 týždne a prišli druhej zas neprišli mesiac a musela ist na vyvolávačku 3 dni su uplne pohode.😊

lllliiivvv
autor
30. dec 2020

@ninusa221 dakujem

janai1
30. dec 2020

@osky no tak ste mali prasknutý kondóm alebo si ho chlap nedal a si si nevšimla 🤷‍♀️ ak máš správne kondóm a ešte ako slecna písala ze sa urobil mimo tak tehotná nebude ani keby sa na hlavu postavila 😂

hawaj2020
5. jan 2021

@osky to fakt? Aj bol prasknutý kondóm, či ani to? Alebo ste neskúšali sem tam ešte pred otehotnením trochu prerušovanej, že by sa tak niečo zanieslo?

osky
5. jan 2021

@hawaj2020 vzdy sme mali kondom.
Pravdepodobne bol poskodeny...
To sme ale zistili az potom,co som uz bola v 7.tt😅

hawaj2020
5. jan 2021

@osky no pekne, som myslel že keď tak, tak jedine keď praskne. A že aj to sa stáva minimálnom množstve 🙂

anonym00000
25. dec 2021

@lllliiivvv prišiel ti normálne menzes nakoniec?

sonasarisska
7. jan 2023

Môžem sa opýtať či je možné otehotnieť keď sme použili ochranu čiže kondom