icon

Skúsenosti a alternatívy k hormonálnej antikoncepcii

6. júl 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať na skúsenosti s hormonálnu antikoncepciou. Dlho nad ňou premýšľam, ale obavám sa vedľajších účinkov. ( Som mladá, zdravá a raz v budúcnosti by som chcela aj deti ) Kondómy používať nechcem. Prípadne si rada vypočujem aj iné možnosti, ktoré vám vyhovujú.
Vopred ďakujem 🙂

jaja20
6. júl 2025

Ahoj,brala som ju vyše 20 rokov a neviem si to vynachváliť. Keď sme chceli dieťa, vysadila som ju a bez problémov som hneď otehotnela. Brala som ju aj 1 rok počas dojčenia, ale to bola iná, špeciálna. Keď bolo leto, brala som 3 balenia za sebou, aby som nemala menštruáciu a mohla v kľude chodiť na dovolenky a kúpalisko.Môžeš si pomocou nej oddialiť menzes.

nika_val
6. júl 2025

Ja tiež nemôžem povedať nič zlé na užívanie antikoncepcie. Začala som ju brať v 16tich a brala 7 rokov. Maximalne mi vyhovovalo že sme nemuseli používať žiadne kondomy, ani nijak inak sa chrániť, a mohli sme si len užívať 😀
Nemala som žiadne vedlajšie účinky ani problémy s ňou. Ale mám kamarátky ktore mali problém s antikoncepciou a museli vyskúšať niekoľko značiek kým im nejaká sadla. Je to individualne

sara07
6. júl 2025

brala som antikoncepciu roky ,
mám 3 deti čiže na plodnost to určite nemá vplvy , dokonca v 40 čo ako všetci tvrdia že prirodzene sa neskutočne tažko da otehotniet , no asi nie
dávaj si ale pozor na brušne virozy, vracanie lebo vtedy nie je uplne spolahliva, treba riadne čitat pribalovy letak
sadla mi až tretia a potom bolo dobre už.... najviac mi sadol kružok

kulumulu123
6. júl 2025

Pharmatex fungujeme takto x rokov a za mna spoľahlivo 👍

flatwhite
6. júl 2025
@kulumulu123

@kulumulu123 inak nad tym Pharmatexom uz dlho premyslam aj ja skrz to ze antika mi nerobila dobre a kondomy no nic moc😀ale teda stale som taka ze 50/50. Je to ozaj spolahlive ?

autor
6. júl 2025
@kulumulu123

@kulumulu123 a pharmatex kapsuly alebo krém ?

ibrunova
6. júl 2025

Na hak nemôžem nič zlé povedať, brala som ju dlhé roky.
Pharmatex za mňa hrôza, maximálne nepohodlné.

kulumulu123
6. júl 2025
@anonym_autor

@kulumulu123 a pharmatex kapsuly alebo krém ?

@flatwhite za mna ano žiadna nehoda x rokov ale treba používať podľa návodu

kulumulu123
6. júl 2025

Co ti je pohodlnejšie