icon

Skúsenosti a názory na antikoncepciu Kelzy?

ld87
22. okt 2024

Ahojte,
mate, prosím, skúsenosti s antikoncepciou Kelzy?

Strana
z3
beka2309
2. nov 2024

ahoj🙂 ja som ju začala brať 24.oktobra ako mi začala menštruácia, jedine čo môzem zatiaľ povedať je to že je 2.novembra a stale mam take ako keby špinenie ktoré je na konci menzesu a veľmi ma to štve, síce nemam žiadne bolesti len ma to štve, že stále musim nosiť vložky a tak.

ld87
autor
2. nov 2024

@beka2309 toto som ja mala pri zlynde, tak dúfam, ze tu ma to obíde, lebo je to na nervy 🤯

beka2309
2. nov 2024

@ld87 no je to na nervy dosť lebo som to nikdy nemala takto dlho 🥹 dúfam že sa to da čim skor do poriadku

ver99
6. nov 2024

Ahojte, mne práve predpísal tuto antikoncepciu gynekolog, ako sa zatial citite? Pocitujete este nejake vedlajsie ucinky? 🙂

ld87
autor
6. nov 2024

@ver99 ja nemám zatiaľ žiadne vedľajšie účinky, beriem týždeň

beka2309
6. nov 2024

@ver99 ahoj, vsetky take tie vedlajsie ucinky mi prešli po pár dňoch, jedine to špinenie mi ostalo ale som aa už tu raz pýtala a vraj to je normalne ale môžem povedať, že už je toho že o 90% menej ako predtym to špinenie takže podla mna aj čoskoro skonči 🙂

ipetronela
Autor odpoveď zmazal
ipetronela
Autor odpoveď zmazal
ipetronela
Autor odpoveď zmazal
bonbon95
14. nov 2024

Ahojte, tiež beriem túto antiku už vyše týždňa. Špinenie zatiaľ neprestalo vôbec, bolesti hlavy mám občas, ale čo ma trápi najviac, je absolútna zmena nálad, smútok, stiesnenosť až depresívne stavy ma chytajú.. a to som väčšinu času vždy plná energie a zivota.. mali ste niekto podobne skúsenosti? Beriete antiku dlhšie a prešli prvé nežiadané účinky? Ďakujem

beka2309
15. nov 2024

@bonbon95 ahoj, mne to špinenie už prešlo čiže všetko fajn a čo sa týka smutnej nalady tak to ti neviem uplne povedať lebo ja mam taketo pocity aj bez antikoncepcie .. ale kus pociťujem že až veľmi sa mi meni nálada a plačem za ešte vacsie maličkosti ako som plakala .. ale myslim si že by to malo prejsť predsa kym si telo zvykne ale inač všetko v poriadku takže neboj to prejde🙂🙂

ipetronela
15. nov 2024

@beka2309 ja som ju po mesiaci prestala užívať,hneď v prvý deň menzesu som si ju nasadila a krvácanie mi na druhý deň skončilo,mala som veľké bolesti v prsníkoch,zmeny nálad,skoro až depresívne,bolesti hlavy a v neposlednom rade som sa veľmi zavodnila.

beka2309
16. nov 2024

@ipetronela chaaapem .. tak každe telo je ine, dúfam, že najdeš inú a dobrú pre teba!

tete16
9. dec 2024

@ld87 Ahoj, beriem ju 6 dní, od prvého dňa mám pocit sucha v ústach. Pijem veľmi veľa vody ako zvyčajne. Okrem pocitu sucha mám celý deň zvláštnu tabletovú pachuť v ústach. Menštruácia ktorú mávam intenzívnu a silnú 2-3 dni už trvá 6 dní. Stále silno krvácam. Okrem toho mám zmenu nálady, dosť depresívnu. Uvažujem , že ju vysadím.

tete16
9. dec 2024

@bonbon95 Áno, ja ju beriem pár dní a mám presne takéto stavy ako si napísala.

map0007
16. dec 2024

@ld87 ahojky berem ju 4dni,zatiaľ v pohode.nepocitujem nič,iba menstruacia sa akoby pozastavila.Ja som zvedavá ako bude v polke cyklu, lebo mávala som strašne pms a prsniky od ovulácie po M,zväčšené o číslo a boľavé 🤦‍♀️ Tak som veda a ako budem na tej antikoncepcia, lebo dosť som zvažovala, začala som brať až 2den menštruácii.

esters
21. dec 2024

@ld87 ahoj užívam zachvíľku mesiac, je to moja prvá antika, mám pocit že sa nič nedeje žiadne vedľajšie účinky ani nálady ako sa tu píše, jediné čo som spozorovala je zväčšenie pŕs sú také naliate a trochu boľavé a stále jemne špiním . Začala som brať prvý deň menštruácie, ktorú mám tak cca 5 dní a špinila som asi dva týždne potom to prestalo na niekoľko dní a teraz špiním znova , neni to nič hrozné malá intímka stačí, nespozorovala som žiadne zavodnenie ani priberanie ani akné, skôr by som povedala že sa mi pleť už lepší, kôli tomu som ju aj začala brať. Po tých troch mesiacoch by sa to malo všetko ustáliť kým si telo zvykne na to.

julia8757864
24. dec 2024

@ipetronela odkiaľ ste?

map0007
30. dec 2024

@ld87
@beka2309
@ipetronela
@tete16 ahoj žienky ako beriete ešte antikoncepciu.Ako sa máte,je lepšie.

ld87
autor
30. dec 2024

@map0007 ja beriem už tretie balenie, za mňa všetko ok, žiadne špinenie, nálady a pod. Jediný nežiaduci účinok je riadna bolesť hlavy jeden deň v mesiaci

beka2309
30. dec 2024

@map0007 tak isto ako @id87 tretie balenie vsetko okej, jedine coo ze mi je veelmi vidno žily na tele ale mam taku svetlu pokozku ale nepride mi že predtym ich bolo vidno no neviem ale nemam žiadne probleemy s tym tak asi v poriadku 😅😅

tete16
31. dec 2024

@map0007 ahoj ja som ju vysadila.

esters
31. dec 2024

@map0007 začala som druhý blister a akné strašné sa mi porobilo, na začiatku to vyzeralo nájdejne že to celkom pomyzlo ale verím stále že sa to po čase napraví kým sa hormóny ustália. Počas 4d pauzy som mala jeden deň špinenie silnejšie a už znova nekrvácam čiže dá sa povedať že žiadna menštruácia.

lujza331
31. dec 2024

Ahojte, mne ju predpísal gynekológ ako prvú antikoncepciu. Už idem na 3 balenie a žiadne hrozné vedľajšie účinky nemám, zlepšila sa mi pleť, prsia ma ale bolia častejšie ale neni to nič hrozné a psychicky nemám žiadne zmeny. Počas zelených tabletiek krvácan dosť na moje pomery, ale krvácanie je tak 4 dni. Menštruácia pred antikou bola velmi bolestivá no teraz sa bolesť o dosť zlepšila. 🙂

esters
1. jan 2025

@lujza331 ja by som bola uz tiež rada za tú pleť lebo stále s tým bojujem a gyn vravela ze to môže trvať minimálne pol roka rok kým sa mi napraví pleť a to nemam extrémne akné len také hormonálne stále popri brade a ma lícach

map0007
8. jan 2025

@esters mam 3d pauzy,no spúšťa sa mi M,ale cítim sa divne,dosť ma boli dnes brucho a cítim opuch tela.Dufam ze to prejde a bude ok.

esters
8. jan 2025

@map0007 ja som zvedavá ci budem počas tejto druhej pauzy krvácať , včera som mala také jemne bolesti ako pred ozajstnou menštruáciou a navrete extrémne prsníky, trochu zas jemne špinenie a to som cca v polovicu druhého blistra, sú to také riadne hormonálne výkyvy raz dobre a raz ako PMS ale tak vedľajší účinky zatiaľ nemam asi žiadne také hrozne

lanita
5. feb 2025

Ahojte, mne tiež predpísala gynekologička antikoncepciu Kelzy hlavne kvôli akné, ale sa mi strašne zhoršila pleť za týždeň. Chcem sa spýtať či sa vám po čase (cca po 3mesiacoch) zlepšila, alebo ju mám vysadiť už teraz po týždni???

esters
6. feb 2025

@lanita ahoj mne sa pleť nedala doporiadku , stále sa mi robia hnisavé pupence v oblasti brady a úst, užívam už posledné tablety tretieho balenia, po prstávke idem na novú predpísala mi Sirmyu tak uvidíme. Pleť sa zvykne zlepšiť ževraj tak po polroku len ja som chcela zmenu hlavn kôli silnému špineniu a bolesti popritom. Skús vyčkať zozačiatku som aj ja mala zhoršenú pleť viac ako mám

lenka58
11. feb 2025

Baby začala som užívať kelzy druhý deň a stále mám pocit sucha v ústach a je mi na vracanie ... Mali ste to aj vy a prešlo vám to ??

Strana
z3