Skúsenosti s antikoncepciou Drovelis
Ahojte, chcem sa spytat, uzivala som HAK novynette a kedze som mala brutalne vykyvy nalad tak som lekara poprosila o zmenu, odporucil mi Drovelis, vraj je najblizsia prirodzenym hormonom a mala by byt v tomto ohlade lepsia. No doma som si precitala pribalovy letak a medzi vedlajsimi ucinkami (1 ž 10 osob) je ako prve uvedene "poruchy a zmeny nálad, porucha libida", medzi menej castymi (1 zo 100) "depresia, emocionálna porucha, úzkostná porucha, stres, problémy so spánkom" a medzi inym je tam aj tato poznamka:
Psychické poruchy
U niektorých žien, ktoré užívali hormonálnu antikoncepciu vrátane Drovelisu, sa vyskytli príznaky depresie alebo depresívnej nálady. Depresia môže byť závažná a niekedy môže viesť k samovražedným myšlienkam.
... tak neviem ci zmena k takejto HAK bola prave stastna volba. Ake s nou mate prosim skusenosti?
@lubka261 Veľmi zlé skúsenosti. Najhoršia HAK akú som mala. Najhoršie boli depresie a obrovské zrazeniny.
@zuzanockamt tohto sa bojim, pri novynette som nemala vyslovene depresie, ale bola som strasne naladova, dokazala ma vytocit kazda drobnost, co viem ze predtym nebolo... a tie zrazeniny som pozerala v letaciku a tiez ma to naplasilo, ale to je riziko myslim kazdej hak, aj ta naladovost, asi ako komu ako sadne
@zuzanockamt tohto sa bojim, pri novynette som nemala vyslovene depresie, ale bola som strasne naladova, dokazala ma vytocit kazda drobnost, co viem ze predtym nebolo... a tie zrazeniny som pozerala v letaciku a tiez ma to naplasilo, ale to je riziko myslim kazdej hak, aj ta naladovost, asi ako komu ako sadne
@lubka261 Ale nemyslím zrazeniny vnútrožilové alebo tepnové. Ale pri MS. To bola hrôza.
U každej hak máš v letáku písané depresie ,zmena nálady.taku nenájdeš kde by nebola šepká a zmeny nálady.treba vyskúšať a uvidíš.ja tiež beriem drovelis a nemám depky.
U každej hak máš v letáku písané depresie ,zmena nálady.taku nenájdeš kde by nebola šepká a zmeny nálady.treba vyskúšať a uvidíš.ja tiež beriem drovelis a nemám depky.
@janula2511 dakujem, tak teda skusim, snad spomedzi tych 1z10 ktore to maju nebudem ta desiata 😀 a ked tak si podam Loto 😀😀
@lubka261 Ale nemyslím zrazeniny vnútrožilové alebo tepnové. Ale pri MS. To bola hrôza.
@zuzanockamt jaj, no to si tiez neviem velmi predstavit 😮 hlavne ked citam ze niektore ms ani nedostanu
@zuzanockamt jaj, no to si tiez neviem velmi predstavit 😮 hlavne ked citam ze niektore ms ani nedostanu
@lubka261 Ja som mávala MS, ale len ako špinenie s obrovskými zrazeninami. Nikdy viac tieto tabletky.
@lubka261 Ja som mávala MS, ale len ako špinenie s obrovskými zrazeninami. Nikdy viac tieto tabletky.
@zuzanockamt spinenie S obrovskými zrazeninami?to som ešte nepočula.obrovskè zrazeniny sú pri silnom krvácaní ale nie len pri špinenì.
@zuzanockamt spinenie S obrovskými zrazeninami?to som ešte nepočula.obrovskè zrazeniny sú pri silnom krvácaní ale nie len pri špinenì.
@janula2511 Tak už si teraz o tom čítala. Ani ja som to dovtedy nezažila. Obrovské zrazeniny sú očividne aj pri špinení. Nikdy viac Drovelis.
Niekto na predaj Drovelis?
@lucylaw po koľkých mesiacov užívania ti vymizlo krvácanie?
@janula2511 Bolo to cca.po 10 mesiacoch,čo som ju začala brať..Dovtedy bolo krvácanie slabucke a potom zmizlo úplne
@janula2511 Bolo to cca.po 10 mesiacoch,čo som ju začala brať..Dovtedy bolo krvácanie slabucke a potom zmizlo úplne
@lucylaw dúfam aj mne vymizne po čase.ja tiež približne 10mesiacov beriem .
ahojte zeny, predavam 2 blistre drovelisu, niekto zaujem?

@lubka261 Veľmi zlé skúsenosti. Najhoršia HAK akú som mala. Najhoršie boli depresie a obrovské zrazeniny.