icon

Skúsenosti s antikoncepciou Kelzy a jej vedľajšie účinky

evitka83
7. nov 2024

Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s touto HAK? Mal niekto vedlajsie ucinky ako bolest hlavy a uzkostne stavy na zaciatku? Preslo to casom, ked sa telo adaptuje? Dakujem

evitka83
autor
15. mar 2025

Baby zostalo mi 2,5 balenia. Ja som to vysadila, lebo idem na operaciu. Ak by mal niekto zaujem, rada sa dohodnem.

mizoko
15. mar 2025

@evitka83 ja mám dve plata sirmya ak by niekto chcel.

natali1235
Autor odpoveď zmazal
natali1235
21. mar 2025

Beriem už mesiac, prvé 2 týždne boli strašne, myslela som si že ju budem musieť prestať užívať lebo som mala strašne depresívne nálady a menila som ich každých 5 minút, z čoho mi bolo na nič…
Najhoršie boli tieto nálady a ďalšie čo bolo veľmi zle, že som bola extrémne unavená, ako keď som bola tehotná, úplne ako príznaky tehotenstva a nedokázala som fungovať- bola som ako bez života a nechcelo sa mi žiť. Vôbec celkovo neodporúčam pre ľudí čo majú problém so psychikou.
Dala som tomu ale šancu a prešlo to po 2 týždňoch a dostavilo sa zväčšenie pŕs, na postave nejak nebadam ze by som pribrala alebo že by mi chutilo viac jesť. Sem tam ma ale boli hlava ale to nepripisujem Antike, vyrážky tiež nemám a ani nekrvacam vôbec, ako tu píšu iné baby. Uvidím čo bude keď začnem brat zelene, placebo tabletky onedlho… podotýkam že ju nemám predpísanú proti otehotneniu ale na úpravu hormónov - endometria.

kaaaty
23. apr 2025

Ahojte tiez mam Kelzy, prsia sa mi zvacsili a su az bolestive. Menstruaciu som mala normalnu no bola som dost otapena. Jeden den som cely prelezala. Bolesti nemavam. Uvidim ake bude druhe krvacanie, no zatial som neni spokojna. Skor naklonena k zmene. Mavala som silne krvacanie preto hladam vhodnu antikoncepciu. Viete mi nieco odporucit?

diaalex
19. máj 2025
@beka2309

ja berem tuto hak a mne sadla uplne perfektne, ale neviem preco šukl ju pozastavil ze jej dodavanie, neviete co to moze znamenat? a hlavne co ak to neobnovia? :/

@beka2309 teraz som našla tvoj post a teda šúkl nič také na stránke nemá... teda liek je dostupný

beka2309
19. máj 2025
@diaalex

@beka2309 teraz som našla tvoj post a teda šúkl nič také na stránke nemá... teda liek je dostupný

@diaalex ano už ano, ale bolo to tam 😅 aj som to preberala s gynekologičkou ze mali nejaku odstávku do mája či ako, ale už je to v poriadku

ivanajak17
20. máj 2025

ahojte baby, ja beriem kelzy teraz 2 mesiace, ochvilu idem na 3 blister, ale beriem ju po laparke nadoru na vajecniku, nie kvoli ochrane. momentalne som na placebo tabletkach a stale sa mi nedostavila menstuacia, je to ok? ani nepocitujem ze by mala prist, tak sa obavam ze vynecha, tak sa chcem spytat ci je to v pohode, spinenie medzitym nemam vobec, okrem bolesti vajecnikov po operacii, psychickeho rozhadzania a bolaveho akne na ksichte :D

diaalex
20. máj 2025
@ivanajak17

ahojte baby, ja beriem kelzy teraz 2 mesiace, ochvilu idem na 3 blister, ale beriem ju po laparke nadoru na vajecniku, nie kvoli ochrane. momentalne som na placebo tabletkach a stale sa mi nedostavila menstuacia, je to ok? ani nepocitujem ze by mala prist, tak sa obavam ze vynecha, tak sa chcem spytat ci je to v pohode, spinenie medzitym nemam vobec, okrem bolesti vajecnikov po operacii, psychickeho rozhadzania a bolaveho akne na ksichte :D

@ivanajak17 ja teraz beriem tiež 2. blister, vo štvrtok si mám dať prvú placebo tabletku a od včera hnedé špinenie... podľa lekára mám brať ďalej, tak som zvedavá

ivanajak17
20. máj 2025
@diaalex

@ivanajak17 ja teraz beriem tiež 2. blister, vo štvrtok si mám dať prvú placebo tabletku a od včera hnedé špinenie... podľa lekára mám brať ďalej, tak som zvedavá

@diaalex ja som to tak mala na prvom blistri, asi tyzden pred placebo som mala spinenie, druhy den na placebo sa mi spustili a druhy den po zacati noveho blistra skoncili, cize myslim si ze coskoro sa ti spustia 🙂 dnes vecer mam zobrat tretiu placebo tabletku a stale nic.. myslite ze to zalezi aj od toho kedy liek vezmem (rano alebo vecer)?

diaalex
20. máj 2025
@ivanajak17

@diaalex ja som to tak mala na prvom blistri, asi tyzden pred placebo som mala spinenie, druhy den na placebo sa mi spustili a druhy den po zacati noveho blistra skoncili, cize myslim si ze coskoro sa ti spustia 🙂 dnes vecer mam zobrat tretiu placebo tabletku a stale nic.. myslite ze to zalezi aj od toho kedy liek vezmem (rano alebo vecer)?

@ivanajak17 to neviem, ja ich beriem večer a teda vo štvrtok mám prvú placebo, v piatok druhú a v sobotu ráno sa mi spustila ms... tak možno, že aj to má vplyv kedy si ju človek dá

nikky334
Odpoveď bola odstránená
diaalex
2. júl 2025

tak pridávam moju skúsenosť.. prvý mesiac ako som si ju nasadila som mala ms, ktorá trvala 12 dní, začalo ma pobolievať brucho a jemne hlava... druhý mesiac prišla extrémna bolesť hlavy 2x za mesiac, neustála bolesť brucha hocičo som zjedla / vypila a 7 dní pred ms som začala špiniť (7 dní pred prvou placebo tabletkou aby som bola presná)... tretí mesiac 1x do týždňa extrémna bolesť hlavy, ledva som niečo zjedla, lebo okamžite bolesť brucha a 14 prí pred placebo začalo špinenie, silné a trvalo to kým neprišla riadna ms... dr. povedal, že sú to jednoznačne vedľajšie účinky a predpísal mi KarHla...
Takže u mňa to malo takýto priebeh.. nezlepšovalo sa to, skôr zhoršilo...

magdi21
5. júl 2025
@lubcka

Po mesiaci som ju zmenila. Krvacala som z nej bez prestavky cely mesiac, neudržala mi cyklus. Dostala som preto HAK s vyssim mnozstvom estrogenu, tak uvidim, ci to zaberie. Ak tu je niekto, komu sadla, ostali mi dve neotvorene balenia. Rada posuniem, napiste mi, dohodneme sa 😉

@lubcka dobrý deň, mám zaujem, ak je to aktuálne. Napíšte mi prosím do súkromnej správy.

lubcka
11. júl 2025
@magdi21

@lubcka dobrý deň, mám zaujem, ak je to aktuálne. Napíšte mi prosím do súkromnej správy.

@magdi21 bohuzial, uz som ich odniesla do lekarne na zlikvidovanie

ivanajak17
11. júl 2025
@ivanajak17

@ivanajak17 ahojte dievcata, tak moja aktualna skusenost: ja teda o par dni koncim 4ty blister kelzy, az posledny tento mesiac vnimam take tie vyrazne hormonalne zmeny, pribrala som 5kg za necely mesiac (nevadi mi to len je to pre mna velmi nezvycajne priberat :D), ako mi doktorka vravela ze menzes bude bezbolestny tak to ani nahodou, moze to byt tym ze som po laparke… plet sa takisto nevycistila ze vobec, mam uplne cysticke akne.. neviem ci vyhladavat inu alternativu, lebo zatial ziadne pozitivum, okrem zvacsenych prednosti hahaha

maria898
11. júl 2025
@ivanajak17

@ivanajak17 ahojte dievcata, tak moja aktualna skusenost: ja teda o par dni koncim 4ty blister kelzy, az posledny tento mesiac vnimam take tie vyrazne hormonalne zmeny, pribrala som 5kg za necely mesiac (nevadi mi to len je to pre mna velmi nezvycajne priberat :D), ako mi doktorka vravela ze menzes bude bezbolestny tak to ani nahodou, moze to byt tym ze som po laparke… plet sa takisto nevycistila ze vobec, mam uplne cysticke akne.. neviem ci vyhladavat inu alternativu, lebo zatial ziadne pozitivum, okrem zvacsenych prednosti hahaha

@ivanajak17 prwsne toto som mala aj ja,strasnu plet,nervozna az tak ze manzel mi sam povedal aby som to nebrala...somnou sa nedalo vydrzat...presla som na maitalon ale nic sa nezmenilo a tak som sa na antiku vykaslala....v septembri ma caka prwventivka tak to prediskutujem s doktorom ze ake mam este moznosti

petronell94
Autor odpoveď zmazal
ivanajak17
12. sep 2025
@petronell94
Odpoveď bola zmazaná

@petronell94 ja mam dva blistre nepouzite, musela som prejst na Vreyu

petronell94
12. sep 2025
@ivanajak17

@petronell94 ja mam dva blistre nepouzite, musela som prejst na Vreyu

@ivanajak17 vezmem, odkial ste prosim?

simca35
21. okt 2025
@petronell94

@petronell94 aj ja mám 2 blistre ak by ste potrebovali

racica12
23. okt 2025
@magdi21

@magdi21 dobrý večer, ak by ste mali záujem, ja mám tiež neotvorene bal. Bratislava

magdi21
28. okt 2025
@racica12

@magdi21 dobrý večer, ak by ste mali záujem, ja mám tiež neotvorene bal. Bratislava

@racica12 napíšte mi prosim do sukromnej správy v akej cene ju ponúkate😉

esters
29. okt 2025
@maria898

@ivanajak17 prwsne toto som mala aj ja,strasnu plet,nervozna az tak ze manzel mi sam povedal aby som to nebrala...somnou sa nedalo vydrzat...presla som na maitalon ale nic sa nezmenilo a tak som sa na antiku vykaslala....v septembri ma caka prwventivka tak to prediskutujem s doktorom ze ake mam este moznosti

@maria898 ja som mala tak isto plet strašnú ešte horšiu ako pre začiatkom užívania,stavy neskutočne , rev skoro každý den, jedine co bolo pozitívne zväčšené prsia ale to mi nestalo za to. Proste bordel, uz to nebudem nikdy brat a nedovolím to ani dcére nikdy brat ak niekedy budem mat.

moon1959
5. nov 2025

Ahoj, ja mám tiež 2 blistre, ak by niekto potreboval. Mne nesadla, brala som ju 4 mesiace a v poslednom cykle spinenie od 14 tej tabletky, hrozné PMS, ktoré už aj pred HAK bolo strašne. Ale na pleť mi zase pomohla.

magdi21
5. nov 2025
@moon1959

Ahoj, ja mám tiež 2 blistre, ak by niekto potreboval. Mne nesadla, brala som ju 4 mesiace a v poslednom cykle spinenie od 14 tej tabletky, hrozné PMS, ktoré už aj pred HAK bolo strašne. Ale na pleť mi zase pomohla.

@moon1959 Dobrý večer. V akej cene by ste ju ponukla?

moon1959
5. nov 2025
@magdi21

@moon1959 Dobrý večer. V akej cene by ste ju ponukla?

@magdi21 10€ plus pošta

racica12
6. nov 2025
@petronell94

@petronell94 prepacte, az teraz citam Bratislava

magdi21
7. nov 2025
@moon1959

@magdi21 10€ plus pošta

@moon1959 ok ak je to cena 10€ ( + posta) za 2 plné blistre, beriem 😉. Poslite mi prosím udaje o platbe do ss.

moon1959
7. nov 2025
@magdi21

@moon1959 ok ak je to cena 10€ ( + posta) za 2 plné blistre, beriem 😉. Poslite mi prosím udaje o platbe do ss.

@magdi21 poslala som správu 🙂