icon

Skúsenosti s antikoncepciou Kelzy po pôrode

zuzkaa1991
Včera o 07:06

Dobrý deň, hľadám skúsenosti ohľadom antikoncepcie Kelzy lekárka mi predpísala po pôrode (pred.8m) stále váham teraz by som mala dostať MS tak že skúsim brať.

Najviac sa bojím ohľadom psychickej stránky aby niečo neprišlo....nenašla som žiadne nové recenzie ohľadom HAK lekárka povedala ze kým neskúsim tak nebudeme vedieť či sedí mi.
Plus mi povedala že by nemalo sa nič keďže patrí medzi HAK čo postupné uvoľňuje hormóny

Za každú vašu skúsenosť ďakujem

anonym_2cb135
Včera o 18:19

@zuzkaa1991 beriem kelzy už rok a tiež som to riešila pár mesiacov po pôrode a nemenila by som ☺️ najväčšie plus za mna skoro žiadna MS len malé špinenie za 2dni občasne 3dni. Prvý mesiac som bola viac podráždená aj pleť bola všelijaká ale potom to už bolo všetko ako po starom

zuzkaa1991
autor
Včera o 18:24
@anonym_2cb135

@zuzkaa1991 beriem kelzy už rok a tiež som to riešila pár mesiacov po pôrode a nemenila by som ☺️ najväčšie plus za mna skoro žiadna MS len malé špinenie za 2dni občasne 3dni. Prvý mesiac som bola viac podráždená aj pleť bola všelijaká ale potom to už bolo všetko ako po starom

@anonym_2cb135 bojim sa po psychickej stránke kedze pocas.covidu som prvýkrát mala uzkostne a divne stavy 😒....a.krvacanie prvy mesiac ako?
Kedy ste si vsimla (:uvedomila):svoje spravanie ze.mate ine😁
Resp podrazdena resp.kricim aj teraz hlavne ked som nevyspata 😒..

Plet tento týždeň mam hroznu a neviem ci hormóny alebo strava

Lenze 3dieta nechcem nechceme) aj ked dlho sme.sa vždy snažili a s ochranou ma to.boli a pri druhom proode.som nestihla povedať pri prijme ze.chcem podviazat vaječníky takze.preto rozmýšľam nad.HAK prvýkrát v živote
Takze nemam sa z coho bat? A berie sa vkuse ?nokdy som nebrala takze.28tbl vyberiem a.zacina ma 29d s ďalšou tabulkou?

anonym_2cb135
Dnes o 20:05
@zuzkaa1991

@anonym_2cb135 bojim sa po psychickej stránke kedze pocas.covidu som prvýkrát mala uzkostne a divne stavy 😒....a.krvacanie prvy mesiac ako?
Kedy ste si vsimla (:uvedomila):svoje spravanie ze.mate ine😁
Resp podrazdena resp.kricim aj teraz hlavne ked som nevyspata 😒..

Plet tento týždeň mam hroznu a neviem ci hormóny alebo strava

Lenze 3dieta nechcem nechceme) aj ked dlho sme.sa vždy snažili a s ochranou ma to.boli a pri druhom proode.som nestihla povedať pri prijme ze.chcem podviazat vaječníky takze.preto rozmýšľam nad.HAK prvýkrát v živote
Takze nemam sa z coho bat? A berie sa vkuse ?nokdy som nebrala takze.28tbl vyberiem a.zacina ma 29d s ďalšou tabulkou?

@zuzkaa1991 nálady som si všimla už asi po 2tyzdnoch, ale ako prišli aj odlíšili , a krvácanie prvý mesiac som mala viac menej po starom ako stará menstuacia ( nikdy som nemala silnú )
tabletky sa berú vkuse každý deň 24x biela tabletka, 4x zelená tabletka . ak beriem už tie zelene na konci mesiaca MS príde vždy na tu tretiu tabletku.
Treba len skúsiť či sadnú , ak máte obavu povedzte aj partnerovi nech vás viac sleduje po tej pschyckej stránke lebo veľa krát si človek nemusí uvedomovať nejaké veci, až časom .
A teliesko nie je lepšie ? Ak by som mala peniaze navyše ja osobne si ho dám a nemusím rozmýšľať nad tabletkámi.