Skúsenosti s antikoncepciou Maitalon
Ahojte,
prosím Vás máte skúsenosti s antikoncepciou Maitalon? Na konci apríla tohto roku som začala užívať túto antikoncepciu, keďže som mala problémy s funkčnými cystami a doktor mi ju predpísal, aby sa zabránilo ich tvoreniu. Cysty nemám, ale mám pociť, že sa mi zhoršila psychická pohoda, mám 0 energiu, som podráždená, často plačem, nemám energiu ani chuť na bežné aktivity, dokonca neviem, či nezačínam mať úzkosti. Máte s tým niekto skúsenosť? Prosím napíšte mi. Ďakujem 🙂
@monicka_1111 Ja ju beriem dva roky, predtým som dlhý čas brala Belaru. Ja mám momentálne tiež obdobie, že sa cítim bez energie, nálada raz hore, raz dole, ale mám 51 rokov, takže to pripisujem aj perimenopauze.
no ja to plánujem vysadiť, lebo mám pociť, že to je z toho a predtým som to takto nemala, plus aj časté migrény, bolesti prsníkov a iné a do toho tie zlé psychické stavy
s touto HAK pred 15 rokmi som vydrzala 1 mesiac, strašne nieco. od vtedy mam kruzok nuvaring a za mna naj
s touto HAK pred 15 rokmi som vydrzala 1 mesiac, strašne nieco. od vtedy mam kruzok nuvaring a za mna naj
@lizatko1009 aké si mala ty prejavy prosím?
Hak je vysoko individuálna. Ja som maitalon brala niekoľko rokov a žiadne problémy som nemala.
Ty ich máš, tak chod ku gyn a zmeň. Nepotrebuješ na to rady od žien na koňovi
@lizatko1009 aké si mala ty prejavy prosím?
@monicka_1111ne bolo velmi zle, na vracanie, odoadnutie
Pred rokmi som maitalon brala a sadol mi uplne vpohode, je to individualne
@monicka_1111 Ja ju beriem dva roky, predtým som dlhý čas brala Belaru. Ja mám momentálne tiež obdobie, že sa cítim bez energie, nálada raz hore, raz dole, ale mám 51 rokov, takže to pripisujem aj perimenopauze.
@elenka74 prečo si prosím ťa zmenila Belaru? Prestala ti vyhovovať?
@elenka74 prečo si prosím ťa zmenila Belaru? Prestala ti vyhovovať?
@janka286 Prestala som ju brať len preto, že som už nepotrebovala používať antikoncepciu, dva roky som bola len tak, lenže som mala nepravidelný cyklus, tak som sa rozhodla znovu brať antikoncepciu. Lekár mi odporučil Maitalon, že v mojom veku je lepší ako Belara. Belara mi veľmi vyhovovala, hlavne na pleť, brala som ju nejakých 15 rokov.

maitalon som brala roky a necítila som sa dobre ale lekárka mi na otázku či mi môže byť psychicky mizerne z toho odpovedala či by som antikoncepciu vinila aj keby som si zlomila ruku takže som to dlho neriešila a trpela :(