icon

Skúsenosti s antikoncepciou Zlynda v prvých mesiacoch

sonickaik
7. sep 2025

Ahojte, na prelome júla a augusta som začala užívať Zlyndu. Ten prvý menzes bol strašný,špinenie trvalo dokopy 12 dní. Druhý menzes bol úplne slabý ale aktuálne mám ešte stále špinenie už 13-ty deň a dnes mám pocit, akoby mi začal nový menzes- silnejšie krvácanie,dokonca bolesť brucha (ktorá už nebola v tomto druhom cykle). Lekárka ma pred týmto samozrejme varovala,že prvé tri mesiace môže byť špinenie "hocijaké".
Moja otázka je- naozaj sa to po tých 3 mesiacoch dá do normálu? To znamená mať len "obyčajný" menzes raz mesačne? Za vaše reálne skúsenosti budem veľmi vďačná, ďakujem 🍀

anonym_b306f1
7. sep 2025

Mne sa to nedalo dokopy, tj aj po 2 rokoch mavam 10-15 dnove spinenia a potom este asi 4 dni dalsie..teda dost. Ale napriek tomu by som to nevymenila za menstruaciu

sonickaik
autor
7. sep 2025
@anonym_b306f1

Mne sa to nedalo dokopy, tj aj po 2 rokoch mavam 10-15 dnove spinenia a potom este asi 4 dni dalsie..teda dost. Ale napriek tomu by som to nevymenila za menstruaciu

@anonym_b306f1 to vážne?? No tak to musím fakt prehodnotiť celé... ach..
Ďakujem za odpoveď 🍀

anonym_b306f1
7. sep 2025
@sonickaik

@anonym_b306f1 to vážne?? No tak to musím fakt prehodnotiť celé... ach..
Ďakujem za odpoveď 🍀

@sonickaik je to individualne, v ostatnych diskusiach su aj pozitivne skusenosti. Urcite by aom pockala tie 3-4 mesiacea uvidis

sonickaik
autor
8. sep 2025
@anonym_b306f1

@sonickaik je to individualne, v ostatnych diskusiach su aj pozitivne skusenosti. Urcite by aom pockala tie 3-4 mesiacea uvidis

@anonym_b306f1 áno,tiež som si čítala aj iné diskusie,aj keď ich je málo. Ďakujem,určite ešte počkám. Dva mesiace sú málo.