Skúsenosti s Azaliou a liekmi na vysoký tlak
Ahojte. Prednedavnom mi boli nasadene lieky na vysoky tlak. Brala som Hak Katya, tu som vysadila a gyn mi dnes predpisal Azaliu. Je informovany o liekoch, ktore uzivam. V pribalovom letaku vsak pisu, ze v kombinacii s liekmi na hypertenziu moze mat okrem ineho aj znizeny antikoncepcny ucinok. Mate niektora skusenost s touto kombinaciou? Lieky beriem Co-prenessa a Agen 5. Lieky na tlak sa mi este doladuju, zatial doktorka skusa. Plus sa bojim priberania, stale mam navyse nejake to kilecko. Som 5m po porode. Dakujem
@guudy viem, len som chcela vediet, co mozno mozem ocakavat a co nie, kedze moj doktor sa nejak extra nevyjadril
@trgypadl chcem brat hak, ine alternativy nam na teraz nevyhovuju a pripadne tehotenstvo teraz nepripada do uvahy
@trgypadl komplikacie pri hak mozu nastat aj pri uzibatelkach s normalnym tlakom... tato hak je jednozlozkova a pouziva sa u pacientok s vysokym tlakom
@danielittar áno môžu sa vyskytnúť aj u nerizikovych,áno môžu sa užívať pri dôslednom sledovaní zdravotneho stavu, čo mám pochybnosti u Tvojho lekára,keďže základne info si zhanas na MK,bola si nedostatočne poučena a informovana.
Podľa mňa celkom dobrovoľne riskujes,to je môj osobný názor. Internista Ti čo povedal na Hak?

@danielittar neries na MK🙄. Kazdeho zdravotny stav je individualny, takze porovnavacky su uplne irelevantne. Lekari vedia, preco ti tie lieky predpisali, tak ich ber ako ti povedali…