icon

Skúsenosti s Lady-Comp

sylwi23
30. okt 2022

Chcem sa opýtať nakoľko použiváme antikoncepciu pharmatex plus Lady comp.
Napriek tomu mám podozrenie, že by som mohla byť tehotná.
Lady comp ukazoval plodne dni od 23. a 26.mi podla neho mala nastať ovulácia.
Mám teda 4 dni po ovulácii a čo ma udivuje je ten hlien , ktorý som mala len v tehotenstve a sprevádzal ma až do konca. Je taký biely ťahavý viac mliečny ako pri ovulke vždy som ho mala len v tehotenstve a to hneď od začiatku. (proste som tam veľmi vlhká na to, že mám po ovulke normálne to nemám)
Po ovulácii mám skôr hlien ktorý vysychá a nie tak veľa.... Robila som si aj ovulačný test a mám úplne kolajnice testovacia víde skorej ako ako kontrolná a je strašne silná hneď ako namočím to bolo tiež len v tehotenstve . Lady Comp mi podla teploty ukazuje nepoznané pole čo by som čakala, že mi ukáže zelenú po ovulácii mám už 4 -5dni. Má niekto skúsenosti s Lady Compom ako im to ukazovalo tehotenstvo- čo som čítala ak som tehotná začne blikať až v čase menštruácie alebo keď mešká. MS mám mať za 6 dní.

Strana
z2
sylwi23
autor
28. dec 2023

Môžeš mu veriť

hendikep
28. dec 2023

@sylwi23 ďakujem za odpoveď, momentálne mi kôli tej chorobe a zvysenej teplote ukazuje tehotenstvo uz asi 20 dni :D ale radila som sa s jednou pani cez naturcomp.cz a povedala ze kym nemam ustalenu menstruaciu po porode mam sice merat ale vysledkami sa nemam riadit … tak meram a meram, a cakam na MS lebo mesacna choroba mi to cele zas rozhadzala 🤷🏼‍♀️ sama som zvedava ako to nakoniec vyhodnoti ked pride MS… momentalne mam 57 den cyklu. 🤭

sylwi23
autor
28. dec 2023

áno to ti môže ukazovať lebo máš stále zvýšenú teplotu ak si si istá, že tehotná nie si vidíš aspoň novú skúsenosť s lady compom z ktorej môžeš čerpať. Máš tesne po pôrode? ak nemáš naozaj ustálenú Ms a až 57 dní tak ja by som asi Lady comp zatiaľ nepoužívala lebo je to podľa mňa zbytočné jedine, že by si sa chcela sledovať a overovať a poznať sa lepšie pred tým ako ti nabehne normálne... Ja som ho používala hlavne preto, že som nemusela mať aspoň polovicu cyklu žiadnu Antikoncepciu typu pharmatex alebo pesar. Ak máš taky rozhádzaný cyklus Lady comp je z toho zmätený oni to tam aj píš, že oplatí sa používať pri pravidelnom cykle ja som mala až 31-33 ale vždy prišla. Inak tak poradkyňa je super ja som s ňou tiež v spojení... Mala som už veľa krát otázky....

hendikep
28. dec 2023

@sylwi23 no ona mi praveze povedala ze merat sa mam dalej … aby mal co najviac udajov.. praveze zvysenu teplotu uz nemam ale poradkyna povedala ze do menstruacie to bude predpokladat tehotenstvo…po porode mam uz vyse roka ale cyklus chodi ako chce zatiaľ 🤷🏼‍♀️ lebo stále kojím …tak uvidím … on je zmateny aj preto lebo som zacala merat v septembri.. dva cykly boli v podstate pravidelne a potom som ochorela od deti a zas sa to rozhadzalo .. mozno keby mal o mne viac udajov tak by bol viac v obraze, neviem 🤷🏼‍♀️

sylwi23
autor
30. dec 2023

@hendikep Ja som čítala, ale z nemeckej stránky mám prístroj aj z Nemecka, že to nemá moc význam. Ja som začala merať až po roku pri pravidelnom cykle prvé boli tiež nie moc pravidelné, ale išlo to. Tak budem robiť aj teraz. Inak aj ja som mala po cca 9 mesiacov pravidelnú. Vtedy som sa 8 mesiacov chránila mojou metódou merania a v podstate som vedela, že neovulujem ale na 9. mesiac som otehotnela odvtedy mám lady comp vtedy som mala, ale potrat v 9. týždni prišiel sám. Myslím si , že vtedy moje telo vedelo, že to nedá aj som sa tak cítila 9 mesiacov po pôrode a 5. dieťati... Obdivujem ženy ,ktoré chcú tak rýchlo znova tehotenstvo lebo moje telo potrebuje aspoň rok a pol na regeneráciu a mať doma dve mini deti tiež nie je sranda. Pre mňa sú 2,5 roka - 3 roky asi ideál medzi deťmi... Tento krát budem opatrnejšia aj keď u mňa nikdy ovulácila neprišla tak skoro aj keď po 3. tehotenstve hneď po šeštonedelí 😨 Takže tu sa asi nedá na nič spoliehať a rozhoduje tu príroda. Všeobecne keď som bola mladšia prve tri tehotenstvá som ju dostala najneskôr po 6 mesiacoch a po 4. až po roku a po 5. po 9. mesiacov. Ono som zistila , že čím viac chuť na sex máš a máš aj orgazmus tak to nejak stimuluje aj ovuláciu ....Mám to fakt odsledované lebo po 4. som vôbec dlho nemala záujem a po 3. som hneď chcela aj ďalšie dieťa hormóny... A čím viac sme sexovali a bol dobrý ten sex tým skôr mi nabehla pravidelná menštruácia...U teba by som ale v rom prípade že už si mala MS a máš to len rozhádzané kvôli chorobe určite merala naďalej budeš lepšie vedieť na čom si...Ja keď som mala mimomaternicové tiež mi to ukazovalo tehotenstvo a dlho .... Ono čaje a tradičná čínska medicína tiež poznám typ ak chceš plus výborná homepathia- https://www.shop-apotheke.com/homoeopathie/8786... ti to dajú lepšie do pochodu. Ovaria sa robí aj s magnéziom tá je lepšia ak sa ti robia cysty alebo máš bolesti a silné MS...

hendikep
30. dec 2023

@sylwi23 no ja obdivujem praveze ze mas za sebou 5 tehotenstiev! wau ! ja po dvoch to mam rozhadzane podla mna aj preto ze telo este nie je ok, + som schudla … no tak meram dalej :D dakujem za zodpovedanie mojich dotazov :D

sylwi23
autor
31. dec 2023

Rada 🙂 No každé telo je iné som zvedavá aké ot bude po 6. tehotenstve kedy a ako nabehne. Drž sa. Ak inak veľa schudneš môže to mať na to vplyv. A meraj ona ti nabehne znova ak chceš podporiť daj si určite niečo z toho čo som ti napísala mne to pomohlo pri nepravidelenj ovulke.maj sa

Strana
z2