icon

Skúsenosti s Mirena: Čo očakávať po zavedení?

renush86
Včera o 13:45

Ahoj žienky! Mám zavedené teliesko Mirena od 26.6.26 ,zavedenie u mňa bolestivé,ale pôrod je stále horší takže da sa vydržať 😁.Po zavedení som asi dva týždne špinila (iba na toaletnom papieri bolo vidno) a po pohlavnom styku.
Prišla prvá menštruácia , ktorá teraz je slabá (striedali sa dni trocha vidno na vložke , alebo len na papieri, podľa toho či som robila niečo namáhavejšie )oproti tomu čo som mavala(dva dni lialo zo mňa a po troch dňoch menštruácia nikde).S Mirenou už mi mizne konečne! MS 9ty deň 🫣.Mám ísť pondelok na prvú kontrolu.
Ma niekto takéto skúsenosti?
A ešte prosím otázka,ideme na dovolenku za týždeň. Keď budem špiniť z dôvodu len mesačného zavedenia alebo pohlavného styku viditelne na toaletnom papieri ,mam si radsej dať na kúpanie v mori a v bazene zo slanou vodou tampón?Mam z toho trocha depku🙏🏼😅. Prvý krát mam Mirenu.Diki žienky za rady!😘

anonym_e7eccd
Včera o 14:08

Vieš o tom,že tampóny si pri vnútromaternicovom teliesku neodporúčajú? Môžeš si zachytiť šnúrku a pohnúť s ním.

renush86
autor
Včera o 14:16
@anonym_e7eccd

Vieš o tom,že tampóny si pri vnútromaternicovom teliesku neodporúčajú? Môžeš si zachytiť šnúrku a pohnúť s ním.

@anonym_e7eccd ano viem tak sa radšej nemám kúpať?Alebo pri spineni to v bazene nevidno?

macilaci
Včera o 14:30

Kúp si menštruačné plavky. Ak iba spinis budeš mať kľud.

doriiis
Včera o 14:42

Aké skúsenosti? Spinenie aj slabnuca menštruácia sú normálne, na kontrolu chod a tampóny sa neodporucaju

renush86
autor
Včera o 15:09
@doriiis

Aké skúsenosti? Spinenie aj slabnuca menštruácia sú normálne, na kontrolu chod a tampóny sa neodporucaju

@doriiis na kontrolu sa určite chýstám neboj😊.A skúsenosť takú že ci vôbec niekto nieco použil v bazene pri špineni alebo nie.Ci treba alebo nie tie menštruačné plavky napr. ked sa tampóny neodporúčajú.Možno je to pre niekoho blbosť...pre mňa nová skúsenosť. Som dúfala že s Mirenou na dovolenke budem mať pokoj sväty 🙏🏼😅si ju uzijem naplno (aj s manželom naplno😁).Žial dodatočne som si prečítala od žien všetko možné,napr špinenie 3 mesiace.🫣Tak ci nahodou sa nenájde niekto ,kto bol v takej istej situacii, mala iba špinenie a kupala sa.(a teda ako to riešila)😁

doriiis
Včera o 15:11
@renush86

@doriiis na kontrolu sa určite chýstám neboj😊.A skúsenosť takú že ci vôbec niekto nieco použil v bazene pri špineni alebo nie.Ci treba alebo nie tie menštruačné plavky napr. ked sa tampóny neodporúčajú.Možno je to pre niekoho blbosť...pre mňa nová skúsenosť. Som dúfala že s Mirenou na dovolenke budem mať pokoj sväty 🙏🏼😅si ju uzijem naplno (aj s manželom naplno😁).Žial dodatočne som si prečítala od žien všetko možné,napr špinenie 3 mesiace.🫣Tak ci nahodou sa nenájde niekto ,kto bol v takej istej situacii, mala iba špinenie a kupala sa.(a teda ako to riešila)😁

@renush86 ... Kúp si menštruačné plavky. Najjednoduchšie riesenie