icon

Skúsenosti s núdzovou antikoncepciou Ellaone

lula121
19. jan 2017

Dievcata, prosim o radu. Mam mat asi o 2 dni ovulaciu a mali sme s muzom vcera pekny vecer, len, asi to nestihol ... Volala som gynekologicke, ta mi poradila nudzovu antikoncepciu ellaone, vraj ta posobi aj tesne pred ovulaciou. Dala som si ju hned u nas v lekarni. Mate s nou skusenosti? Zabrala aj pred ovulaciou?

Strana
z2
barborenka28
Autor odpoveď zmazal
emmauau
10. jan 2021

@kristin13 ahooj, no ako? si tehotna ci? my sme s priatelom spolu spali 9.1 a roztrhol sa kondom.. (aplikacia mi ukazuje ze mi ovulacia skoncila 8.1 ale tak ine stranky ukazuju ze som este mala 9.1 mat)..hned dnes rano (v nedelu) som uzila tabletku ellaone (do 17hodin) tak som zvedava co sa stane

balogova_1
21. máj 2023

Dobrý chcela by som sa poradiť, mala som pohlavni Vstik a použila som tabletku EllaOne na 5 deň o dva dni som dostala menštruáciu na prvý deň bola krv hnedá s slabou červenou a druhý deň už normálne červená farba len strašne slabá teraz 4 deň už mi akoby konči žiadne bolesti som nemala a ani nevracala som nič …… je možné že som tehotná ? Či to mi robí len tá tabletka …

kr058
5. jún 2023

@balogova_1 Dobrý deň, tabletka po spôsobí zmeny v krvácaní, väčšinou jej účinkom žena krváca aj medzi cyklami, väčšinou vo forme špinenia - čo je vlastne veľmi slabé krvácanie, farby od hnedej po klasickú krvavú. To čo popisujete je pravdepodobne jej vplyvom, ak teda nebol práve čas na vašu očakávanú menštruáciu. Ak by vaša ďalšia menštruácia meškala o viac ako 5 dní, spravte si radšej tehotenský test. Skôr výsledok vedieť na isto nebudete. Držím palce.

Ak chcete vedieť viac o núdzovej antikoncepcii, mám k tomu článok na blogu: https://budmezdravi.sk/dolezite-fakty-nudzova-a....

Ak by ste ju potrebovali ešte niekedy v budúcnosti, dajte si ju radšej ihneď, ideálne do 12 hodín od nechráneného pohlavného styku.

eko1337
27. jún 2024

Zdravím píšem na starší post priateľovi to asi ušlo a mne ukazuje že mám najväčšiu šancu otehotnieť (plodne dni) chcela by som sa spýtať či ellaone zaúčinkuje aj tak prosím vás pekne ďakujem

eliskadavidova
8. sep 2024

@emmauau
viem ze je to uz stare ale presne toto prezivam podla tabulky som mala ovulaciu 6.9 7.9 nam praskol kondom ale do 13 h som uzila tabletku po
pomohla ti?

gabccia
19. jún 2025
@eliskadavidova

@emmauau
viem ze je to uz stare ale presne toto prezivam podla tabulky som mala ovulaciu 6.9 7.9 nam praskol kondom ale do 13 h som uzila tabletku po
pomohla ti?

@eliskadavidova uz je vas prispevok starsi ale pomohla tabletka nakoniec?

Strana
z2