icon

Skúsenosti s užívaním antikoncepcie Kelzy

25. máj 2025

Ahojte prosim kto uziva tak ale mate vedlajsie ucinky a celkovo odporucili by ste tieto tabletky? Idem uzivat prvy krat, doktor mi ich odporucil ale ze si to mam premysliet do dalsieho cyklu ci chcem tabletky alebo kruzok. (Kruzok ale asi nie).
Vraj su skor z tych novsich na trhu lebo moc som sa o nich nedocitala.

gabrielka94
25. máj 2025

Tiez ich mam predpisane po rokoch uzivania Dienorette. Kezde som recenzie na Kelzy mc nenasla, zatial som ostala pri starej🙂

beka2309
26. máj 2025

ja ju maam a berem ju asi od oktobra alebo novembra 😄 na zaciatku vela spinenia, zmeny nalad ale zas to som mala vzdy takze neviem ci presne z toho ale nehovorim ze nie.. pride mi to ze mam krajsie vlasy, dokonalu plet, vobec som nepribrala co som aj chcela ale tak nejako nic 😂 neviem tiez moja prva hak a sadla mi vazne dobre tak snad aj to tak bude stale 😁😁

gabrielka94
27. máj 2025
@beka2309

ja ju maam a berem ju asi od oktobra alebo novembra 😄 na zaciatku vela spinenia, zmeny nalad ale zas to som mala vzdy takze neviem ci presne z toho ale nehovorim ze nie.. pride mi to ze mam krajsie vlasy, dokonalu plet, vobec som nepribrala co som aj chcela ale tak nejako nic 😂 neviem tiez moja prva hak a sadla mi vazne dobre tak snad aj to tak bude stale 😁😁

@beka2309 Faakt? Aj vlasy? No tak to teda prehodnotim🫠 Lebo ja ich mam na prd.

beka2309
27. máj 2025
@gabrielka94

@beka2309 Faakt? Aj vlasy? No tak to teda prehodnotim🫠 Lebo ja ich mam na prd.

@gabrielka94 ale realne naozaj haha 😄 ja som si vela farbila vlasy a boli suche znicene a teraz mi to ozaj pride ze su krajsie lesklejsie este aj moje okolie mi povedali ze vobec nemam znicene konceky ani nic akoze ja to pripisujem tomu lebo je to realne ze odvtedy 😄

diaalex
2. júl 2025

Ahojky, tak pridávam moju skúsenosť.. prvý mesiac ako som si ju nasadila som mala ms, ktorá trvala 12 dní, začalo ma pobolievať brucho a jemne hlava... druhý mesiac prišla extrémna bolesť hlavy 2x za mesiac, neustála bolesť brucha hocičo som zjedla / vypila a 7 dní pred ms som začala špiniť (7 dní pred prvou placebo tabletkou aby som bola presná)... tretí mesiac 1x do týždňa extrémna bolesť hlavy, ledva som niečo zjedla, lebo okamžite bolesť brucha a 14 prí pred placebo začalo špinenie, silné a trvalo to kým neprišla riadna ms... dr. povedal, že sú to jednoznačne vedľajšie účinky a predpísal mi KarHla...
Takže u mňa to malo takýto priebeh.. nezlepšovalo sa to, skôr zhoršilo...

623gabulienka
13. okt 2025

Ponukam na predaj neotvorene balenie KarHla 3x21 tbl, EXP 2027 za 27 Eur.