Skúsenosti s vedľajšími účinkami tabletky Escapeelle?
Môžem sa spýtať? 25.2 som mala nechránený sex hneď som si išla kúpiť tabletku a dala som si ju no už hneď na druhý deň mi začali vedľajšie účinky napríklad zvracala som potom mi bolo asi 5 dní zle zo všetkého čo som zjedla a 7 dní po užití tabletky som dostala špinenie asi tak na 3 dni a ms mám mať až 17.3. počítam stým že bude meškať ale strašne sa bojím že tabletka nezabrala. Nejaké rady alebo skúsenosti? 🙏🏻🙏🏻
Cim skor uzijes, tym vacsia sanca, ze zaberie. Ale ak napriklad uz doslo k ovulacii, tak tomu tabletka uz nezabrani
Cim skor uzijes, tym vacsia sanca, ze zaberie. Ale ak napriklad uz doslo k ovulacii, tak tomu tabletka uz nezabrani
@crazy_cat_lady ovuláciu som mala mať až o 5 dní pred tým sexom
15 dni po nechranenom sexe uz vies spravit bezpecne test (spermie tri dni preziju +12 dni test)... podla mna ste netrafili plodne dni, plus tabletku si si dala nacas, ale priroda vie robit zazraky... Kludne zajtra otestuj...
Tak stať sa môže aj napriek užitiu tabletky. Ale zbytočne by som sa stým nestresovala, veď zase neboli to úplne ideálne podmienky na počatie a ak si ju užila hneď.... Buď tých pár dní počkaj, alebo si sprav test už teraz. Ak by si tehotná bola, už by ti to ukázalo.
ano mozes byt kludne tehotna.
Tak nabuduce namiesto toho hned uzit tabletku pouzit inu ochranu pred a pocas aktu 🤦🤦🤦
15 dni po nechranenom sexe uz vies spravit bezpecne test (spermie tri dni preziju +12 dni test)... podla mna ste netrafili plodne dni, plus tabletku si si dala nacas, ale priroda vie robit zazraky... Kludne zajtra otestuj...
@anjelicek26 a nebude výsledok falošný? Viem že najpresnejšie výsledky sú keď sa test robí deň kedy mešká ms alebo po
@anjelicek26 a nebude výsledok falošný? Viem že najpresnejšie výsledky sú keď sa test robí deň kedy mešká ms alebo po
@janka_52 Ale ty pocitas dni od toho sexu a nemala si ziaden nechraneny styk potom... 15 dni po by mal byt vysledok na 10kovom teste jasny.

nie, len čas ukáže, ci pomohla alebo nie. ale kamoske nezabrala :D