icon

Skúsenosti s vedľajšími účinkami tabletky Escapeelle?

janka_52
Dnes o 10:20

Môžem sa spýtať? 25.2 som mala nechránený sex hneď som si išla kúpiť tabletku a dala som si ju no už hneď na druhý deň mi začali vedľajšie účinky napríklad zvracala som potom mi bolo asi 5 dní zle zo všetkého čo som zjedla a 7 dní po užití tabletky som dostala špinenie asi tak na 3 dni a ms mám mať až 17.3. počítam stým že bude meškať ale strašne sa bojím že tabletka nezabrala. Nejaké rady alebo skúsenosti? 🙏🏻🙏🏻

babushkaem
Dnes o 10:21

nie, len čas ukáže, ci pomohla alebo nie. ale kamoske nezabrala :D

crazy_cat_lady
Dnes o 10:22

Cim skor uzijes, tym vacsia sanca, ze zaberie. Ale ak napriklad uz doslo k ovulacii, tak tomu tabletka uz nezabrani

janka_52
autor
Dnes o 10:24
@crazy_cat_lady

Cim skor uzijes, tym vacsia sanca, ze zaberie. Ale ak napriklad uz doslo k ovulacii, tak tomu tabletka uz nezabrani

@crazy_cat_lady ovuláciu som mala mať až o 5 dní pred tým sexom

anjelicek26
Dnes o 10:25

15 dni po nechranenom sexe uz vies spravit bezpecne test (spermie tri dni preziju +12 dni test)... podla mna ste netrafili plodne dni, plus tabletku si si dala nacas, ale priroda vie robit zazraky... Kludne zajtra otestuj...

leangela
Dnes o 10:28

Tak stať sa môže aj napriek užitiu tabletky. Ale zbytočne by som sa stým nestresovala, veď zase neboli to úplne ideálne podmienky na počatie a ak si ju užila hneď.... Buď tých pár dní počkaj, alebo si sprav test už teraz. Ak by si tehotná bola, už by ti to ukázalo.

anonym_34537e
Dnes o 10:29

ano mozes byt kludne tehotna.

anonym_d519fb
Dnes o 10:31

Tak nabuduce namiesto toho hned uzit tabletku pouzit inu ochranu pred a pocas aktu 🤦🤦🤦

reela
Dnes o 10:31

Podla mna mozes byt kludna

janka_52
autor
Dnes o 10:36
@anjelicek26

15 dni po nechranenom sexe uz vies spravit bezpecne test (spermie tri dni preziju +12 dni test)... podla mna ste netrafili plodne dni, plus tabletku si si dala nacas, ale priroda vie robit zazraky... Kludne zajtra otestuj...

@anjelicek26 a nebude výsledok falošný? Viem že najpresnejšie výsledky sú keď sa test robí deň kedy mešká ms alebo po

anjelicek26
Dnes o 11:09
@janka_52

@anjelicek26 a nebude výsledok falošný? Viem že najpresnejšie výsledky sú keď sa test robí deň kedy mešká ms alebo po

@janka_52 Ale ty pocitas dni od toho sexu a nemala si ziaden nechraneny styk potom... 15 dni po by mal byt vysledok na 10kovom teste jasny.

lobic
Dnes o 13:06
@reela

Podla mna mozes byt kludna

@reela ale toto sa teda absolutne neda povedat s takou istotou akou to tvrdis ty. 🙈