Sterilizácia
Ženy ja viem z je tu veľa diskusii ale v podstate som neznášala odpoveď presnú ktorú hľadám...
Chcem sa teda spýtať kto ste si dali robiť sterilizáciu mimo pôrodu tak koľko vás to stalo úplne celkovo..
Zákrok vyšetrenia atď...a kde ste si to dali robiť ...v súkromnej klinike alebo normálne v nemocnici?
Kde sa to oplatí viac ?
Mne pár ľudí hovorilo že ma to vyjde cca 600€ ale všade kde natrafíme.na cenník je cena Max do 400€ tak teraz neviem
Poprípade ak máte skúsenosti so súkromnou klinikou tak napíšte kľudne aká to bola ..vďaka
@pictbridge ja už mám žiadosť od februára ale nejak mi to buď nevychádzalo s peniazmi a tiez neviem co s malou keď budem 2 noci preč, keďže nechce nikoho iného v noci, tak to stále odkladám, ale cena v Rožňave vyzerá fajn, robili ti oni predoperacne? Ci si bola u internistu niekde?
@pictbridge ešte som sa chcela opýtať aký spôsob sterilizácie ti urobili, úplne odstránenie vajcovodov, prepalenie, podviazanie alebo tam dali špirály? Dik
@danielle21 prepalenie . Predopracne som si robila sama za všetko platíš ale vyšlo ma krv 16 eur interne 10 eur rtg pľúcny 16 a anesteziologicke 20 eur. Plus operacia 150 eur
@danielle21 posledná otázka 😅 keďže nie som z Rožňavy, ktorá nemocnica ti to robila? Nejakú sv. Barbory som našla
@danielle21 áno tá tu máme iba jednu . 😊
@pauli89 zdravim. Môžem sa spýtať ako to prebiehalo na myjave a ci ste bola spokojna ? A kedy budem práce schopná, ako dlho ste čakala na termin? A pocitujete nejake zmeny? Ďakujem moc za odpovede
@renattka24 ahoj, všetko prebehlo úplne vpohode. Najprv som isla za svojim gynekológom a oznámila som mu, že chcem podstúpiť zákrok. Dal mi papiere pre nemocnicu. Tam som si volala a zaziadala o termín. Dali mi termín o mesiac s tym, ze ten mesiac je na rozmyslenie. Zatiaľ som si dala spraviť predoperačné vyšetrenia. Nastúpila som deň pred zákrokom, od rána som uz nemohla jesť. Ďalší deň ráno ma zobrali na salu, uspali a laparoskopicky vykonali zákrok. Su to tri male vpichy, dva v oblasti vaječníkov a jeden pri pupku. Asi 3 hod po zákroku som sa zobudila. Nic mi nebolo, bolesť ako pri svalovici na bruchu. Ďalší deň ráno ma pustili domov. Hneď som normálne fungovala. Povedali, ze o týždeň si mám ísť dať vybrať stehy, ale tie som si vytiahla sama, krasne sa to zahojilo (tri stehy dokopy) Čiže max 4 dni mimo práce. Žiadne zmeny nepociťujem. Na Myjave som bola maximálne spokojna
Ja som napr.po zakroku isla na druhy den hned do roboty, ziadne bolesti som nemala, v den zakroku ma aj pustili domov.
@pupava36 tiež na myjave?
@pauli89 ďakujem moc za odpoveď. Ja mam uz dva krát za sebou laparo tak to je v pohode. A cena prosím bola aka? A máš ( ak môžeme tykat) normalne aj MS? Ja uz nechcem lieky mam htozne vedľajšie účinky a mna to už nebaví. Mam tri deti takže na rozmyslenie nepotrebujem žiadny cas 😀 ale tak myjavska porodnica s gynekologiu ke dosť vychvalena tak snáď by to dobre dopadlo. Takže den pred operáciu si musela ist do nemocky a az na ďalší den ta operovali a zase na ďalší den ta pustili domov?
@renattka24 nie nie, v Moste pri Bratislave
@renattka24 ahoj, jasné môžeš tykať. Vyšlo to aj s predoperačnym cca 250€ tuším. MS normálne mam, tam sa nič nemení. Áno išla som den pred do nemocnice, druhý deň rano mi to spravili a na tretí deň doobeda domov. Tiež mam tri deti, tabletky nemozem takze voľba bola jasná 🙂

@danielle21 klasika žiadosť u svojho gyndoša čakala som 30 dní potom mi vypísa papier išla som na gynku do ambulancie kde mi dali termín. Urobila som predoperacne v stredu príjem štvrtok ráno zákrok a piatok ráno domov. Všetko super žiaden problém.