icon

Tabletka po a tehu

vera55555
10. mar 2023

Ahojte chcem sa opýtať...v nedeľu som po 12 hod. Zobrala tabletku po...Apreg. v sobotu sme mali nehodu s manželom. V sobotu podľa appky som mala ovuláciu, či bola neviem. No od pondelka mám bolesti krížov podbruška zvýšenú teplotu proste čisté tehotenske príznaky. Dokonca mám pocit že aj moč sa mi zmenil...menzes mám dostať až o týždeň. Strašne sa bojím...nebrala som antiku keďže ešte dojcim. Viem že veľa žien písalo že mali bolesti ale ja ich mám dosť intenzívne a hlavne kríze. Veeeelmi sa bojím keďže by to bolo už 4 te bábo. Poraďte či aj vy ste mali podobne príznaky alebo nie...lebo dnes je 6 ty deň a stále ma bolia kríže aj pod bruško aj zvýšená teplota. Žiadne spinenie nebolo. Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
tamara86
15. mar 2023

@vera55555 no jasne ze je to z tej nudzovej antikonc.tbl ja som ju zobrala vo februári a také co som mala bolesti to bolo nenormálne bolesti brucha kríze krce napätie prsníkov trvalo to cca 2 tt nechutenstvo na zvracanie krvacanir som dostala presne ako som mala mať menzes aj keď bolo slabšie ako mávam.a tento mesiac som dostala presne ako som mala a tiež je ešte taký je to normálne celá tabletka rozhadze celý organizmus a hormonova bomba ....aj keď u niektorých žien nie sú nijaké extra príznaky

vera55555
autor
15. mar 2023

@tamara86 Som rada že nie som v tom sama...si ma trošku ukludnila...ja som si už aj ultra včasný test robila od Clear Blue čo sa dá robiť 6 dní pred ms. Ale bol negat. Tak snáď aj to tak je...no dnes zase hrozne zle na zvracanie a prsia boľavé... Nechápem joj až v sobotu mám dostať ms tak som zvedavá...snáď bude ok všetko...ale časť môjho tela si stále myslí že som tehu lebo príznaky úplne že rovnaké. Ja aj zvýšenú teplotu mám aj zimnicu a aj biele Výtoky takže snáď je aj to tou tabletkou

tamara86
16. mar 2023

@vera55555
No ja som mala tiež od 2 dňa tej tbl také príznaky tehotenské tiež som presne myslela ze som tehot aj keď tak skóre príznaky sú není možné. Začala som krvácať na 8 deň od tej tbl presne aj ako som mala menzes dostať ale mne bolo presne tak zle nenormálne aj na zvracanie pachy mi vadili voňavky

radolina
16. mar 2023

Ono tie priznaky mozu byt kludne sposobene proste stresom, takze by som pockala, ale myslim a teda dufam, ze to bude vsetko a teda tehotna nebudes

pupava36
16. mar 2023

Ale ked tak nad tym rozmyslam tak v podstate tehotna byt aj mozes, pokial minuly mesiac sa spravil do teba a bez ochrany tak ano, mozes byt uz tehotna. Hmm asi by som sla k lekarovi. Mne dva krat test ukazal jednu ciarku a ta ciarka uz bude mat 8 rokov😁

tamara86
16. mar 2023

@pupava36 aký minulý mesiac to teraz tento mesiac sa jej stalo

pupava36
16. mar 2023

@tamara86 tak potom ked len tento mesiac sa to stalo tak je jasne ze nemoze mat po dvoch dnoch tehotenske bolesti lebo to ani neni mozne za tak kratku dobu.

vera55555
autor
16. mar 2023

@pupava36 ja viem že nie ale už sú to dva týždne a stále to pretrváva tie príznaky takže práve preto sa bojím aby to už nebolo z tehu..ide skôr o to že beriem aj iné lieky dlhodobo tak aby aj keď som ...tak aby som neublizila bábätku ...aj z toho som v strese ale tak uvidíme v sobotu by mala prísť mrska tak som zvedava

vera55555
autor
16. mar 2023

@tamara86 to že ja som ju brala práve počas ovulácie preto mam troška obavy ....aj keď mám pocit že bola ovulacia skor ale na 100%neviem. Ide o to že ja už 2 týždne a nič žiadne krvácanie ako písali tu až teraz v sobotu mám dostať tak uvidíme čo z toho bude

top_manazerka
16. mar 2023

@vera55555 to je ale vážne nejaké podozrivé.. vposlednom čase sa tie kondómy nejako trhajú 😀 zaujímavé, že len ženám tu na koňovi. Chyba bude niekde inde - buď máte nesprávnu veľkosť kondómu (menej pravdepodobné) alebo ho len jednoducho neviete použiť :D :D

tamara86
16. mar 2023

@top_manazerka áno kondóm by sa nemal pretrhnut najskôr zla veľkosť ale naozaj zle použitie

vera55555
autor
16. mar 2023

@top_manazerka no používame ho už dosť dlho....mám predsa už nejaký vek a antiku som nikdy nepoužíval keďže nikdy mi nejako nesadla a robila zlobu len...ale že toto a hlavne v deň ovu...to na nervy

pupava36
16. mar 2023

@vera55555 ked su tomu uz dva tyzdne tak sup na gyndu a tam ti to bud potvrdia alebo vyvratia. Prajem vela stastia.

vera55555
autor
17. mar 2023

No dnes prišla MS som rada že trošku skôr a nemusím čakať a stresovať.

Strana
z2