Tabletka po - skúsenosti

9. dec 2022

Dievčatá máte skúsenosti s touto tabletkou? Funguje? Ide mi hlavne o to či nemala u vás nejaké nežiadúce účinky, či vam nebolo zle po nej, alebo sa vam nerozhadzal cyklus.. či v pohode?

janai1
9. dec 2022

No tak ak máš dôvod si ju dať by som neriešila ako bolo niekomu inému. Tehotenstvo bude väčší problém.
Ak sa pýtaš preventívne tak sú aj oveľa lepšie spôsoby antikoncepcie

svetlonos
9. dec 2022

Ahoj kamoska, ked bola mlada a sprosta 22 rocna ( ako sama na tuto temu hovori) ju vzala. Bolo jej 3 dni hrozne zle, prelezala v posteli, vracala, brutalne bolesti mala. Povedala, ze uz nikdy viac. Na druhej strane, keby vtedy s dotycnym ostane tehotna, bola by to hroza. Par dni pred tou tabletou zistila, ze berie drogy a schovaval ich u nej v byte, ked bol na navsteve. Takze nelutuje, ze ju vzala ale od vtedy si davala sakramensky pozor s kym sa stretava.

zuzanaete
9. dec 2022

Ta tabletka je riadny kokteilj umelych hormonov a robi velky zasah do organizmu. Tu to snad bez vedlajsich ucinkov nejde.

nikha2809
9. dec 2022

No pozri, radšej tabletka po, ako potom riešiť potrat alebo dieťa ktoré nebudeš mať z čoho život.

valeria_h
9. dec 2022

Kedysi som bola blbá a bohužiaľ som musela užiť túto tabletku. Hrozné čo to so mnou urobilo. Mala som stavy, že som plakala a smiala sa, úplne ako blázon, rozhádzané hormóny. Cyklus prišiel, ale bol taký rozhádzaný dva mesiace.

lindous
9. dec 2022

Mám skúsenosť, bola to istota, keď praskol kondóm...nebolo mi nejak zle, horšie mi bolo podľa mňa zo stresu ako samotnej tabletky 😅 cyklus mi to trochu posunulo, ale viac menej v pohode ... určite to nie je lentilka, ale tak vtedy bábo naozaj nebola zvládnuteľná možnosť, takže radšej som to riešila takto, aj za cenu možných vedľajšách účinkov...

lenuska9999
9. dec 2022

Užila som keď nám praskol kondóm. Nemala som žiadne neziaduce ucinky. Len mi trocha rozhadzaka cyklus. Ale nebolo mi zle ani som nemala žiadne bolesti ako pisu baby vyššie

petamich
9. dec 2022

kazde telo sa vysporiada s tym hormonalnym koktejlom po svojom - niektore horsie a ine lepsie, kazdopadne toto asi nie je otazka dam o 23:00 cokoladu alebo nie, vsak ked zlyhala ina antikoncepcia alebo sa cosi udialo, tak si ju asi treba dat ako potom riesit neplanovane tehotenstvo, to posledne co by ma zaujimalo su vedlajsie ucinky, vsak druha hlava mi nenarastie isto

sebaastian
10. dec 2022

Moze sa ti stat aj to ze tabletku uzijes a aj tak ostanes tehotna nie je to stopercentne a tie vedlajsie ucinky tych je vela ale na kazdy organizmus posobia inak.