icon

Máte skúsenosti s užívaním Clostilbegyt tabletiek?

molkapolka
Včera o 04:43

Ahojte,
na zaklade hormonalbeho profilu mi Dr. v maji predpisala clostilbegyt, ze mam pockat na MS a zacat uzivat od 4.dna cyklu po dobu 5 dni 2x1tbl. V maji som zial mala anovulacny cyklus, cize MS neprisla,len 4 dni spinenie. Teraz mam MS 3.den a ked som citala mozne neziaduce ucinky, tak ani neviem, ci do toho chcem ist. Od januara si drzim stravu, hybem sa, schudla som 4kg,nemam nadvahu ani som nikdy nemala. Mala som PCOS pred prvym tehotenstvom. Teraz je 1 vajecnik ok a na druhom je naznak PCOS znova.
Ake mate prosim skusenosti?

alison11
Včera o 09:30

@molkapolka Mne z neho na duľu narástli vaječníky bolesti hrozné zmenila som gyn a pomohol mi Duphaston k druhému som pila aj inofolic.Na PCOS je dobrá B1 vitamín je to Thiamín voľno predajný v lekárni.Niekomu Clostilbegyt pomôže,mne žiaľ nepomohol pri PCOS nepravidelnú ms.Druhý gyn. aj vravel,že keď nie je ovulácia nato nie je clostilbegyt dobrý ten je na tvorenie vajíčok a pri PCOS nepraskajú foliculi nedozrievajú vajíčka.Držím palce skúste Thiamín B1 vit. a Inofolic sú to vitamíny k PCOS pomáhajú prípadne zmente gyn.

molkapolka
autor
Včera o 20:33
@alison11

@molkapolka Mne z neho na duľu narástli vaječníky bolesti hrozné zmenila som gyn a pomohol mi Duphaston k druhému som pila aj inofolic.Na PCOS je dobrá B1 vitamín je to Thiamín voľno predajný v lekárni.Niekomu Clostilbegyt pomôže,mne žiaľ nepomohol pri PCOS nepravidelnú ms.Druhý gyn. aj vravel,že keď nie je ovulácia nato nie je clostilbegyt dobrý ten je na tvorenie vajíčok a pri PCOS nepraskajú foliculi nedozrievajú vajíčka.Držím palce skúste Thiamín B1 vit. a Inofolic sú to vitamíny k PCOS pomáhajú prípadne zmente gyn.

@alison11 dakujem, inofolic poznam,brala som 6m pred 1.tehotenstvom, ale vtedy som mala PCOS, twraz aktualne nemam, len nebol dobry hormonalny profil. Ked citam tie skusenosti a vedlajsie ucinky, tak ani nejdem uzivat.

alison11
Dnes o 10:59
@molkapolka

@alison11 dakujem, inofolic poznam,brala som 6m pred 1.tehotenstvom, ale vtedy som mala PCOS, twraz aktualne nemam, len nebol dobry hormonalny profil. Ked citam tie skusenosti a vedlajsie ucinky, tak ani nejdem uzivat.

@molkapolka No hormóny na tvorbu žltého telieska a výživu embrya do 16tt je Duphaston dobrý čo aj upravuje menštruačný cyklus.Alebo zájdite za endokrinológom ten vie pozrieť na hormonálny profil a napíše lieky určené na to.Ale Clostilbegyt určite nie je na úrpavu hladiny hormónov ale na tvorbu vajíčok.