Tehotenský test: Kedy je ideálne ho spraviť?
Ahojte, užívam antikoncepciu pravidelne bez chýb. 16.4 som mala styk s tým že bol použitý aj pharmatex ale 19.4 som mala 2 krát hnačku (nie po užití tabletky ale pred, pýtala som sa aj gynekológa tak vraj by to malo byt ok) avšak nie som si istá. Styk od toho 16 už viac nebol. Včera som dostala krvácanie z vysadenia ako obvykle ale dnes už mám len veľmi jemne špinenie. Chcem si urobiť test pred tým ako začnem užívať ďalší blister a práve tu sa chcem spýtať, ukáže mi test 15 dni od styku pravdivý výsledok? Pripadne už by niečo zachytil ak by som náhodou otehotnela?
@danielad9 akoze 16 bol sex a 19 akoze si mala hnacku priznak tehotenstva 🤣🤣🤣 to nemyslis vážne, že sa toto pýtaš 🫣 mladež, kedy sa vôbec dostane k zodpovednosti ohladom sexuality 🫣🫣🫣
@danielad9 akoze 16 bol sex a 19 akoze si mala hnacku priznak tehotenstva 🤣🤣🤣 to nemyslis vážne, že sa toto pýtaš 🫣 mladež, kedy sa vôbec dostane k zodpovednosti ohladom sexuality 🫣🫣🫣
@anonym_c6bdcb Nepochopila si text? Ja nikde netrvdím, že hnačka je príznak tehotenstva. Ale tým, že hnačka nastala počas užívania HAK a mohla sa znížiť účinnosť HAK tak si pre istotu chcem urobiť test

Ano 15 dni od styku by Ti uz mal nieco ukazat, aj ak by ovulacia bola par dni po styku.