icon

Ukáže tehotenský test pozitívny výsledok po 20 dňoch?

6. máj 2026

Ukázal by mi test výsledok 20 dni od styku pozitívny výsledok aj keď užívam HA ale žiaľ nastala chyba a mohla zlyhať. Dnes som robila a vyšiel takto. Čiže nie som tehotná? Pripadne aspoň slabá čiarka by bola v pripadne tehotenstva však?

Ukáže tehotenský test pozitívny výsledok po 20 dňoch?
stellarstar
6. máj 2026

@anonym_autor je to negatívny test

anjelicek26
6. máj 2026

To mas sedy kanalik

autor
6. máj 2026

Ďakujem. Skúsim teda ešte jeden o pár dni

anonym_8c5837
6. máj 2026

20 dni od styku by si mala kolajnice! Na fotke je negativny test. Oplodnene vajicko putuje do maternice maximalne 10-14dni.

krasneleto
6. máj 2026

za mna negativne

autor
Včera o 19:52
@anonym_8c5837

20 dni od styku by si mala kolajnice! Na fotke je negativny test. Oplodnene vajicko putuje do maternice maximalne 10-14dni.

@anonym_8c5837 keďže mám pocit že pociťujem príznaky tak som urobila test ale stále neviem, neviem kedy mohla byt prípadná ovulácia ak by naozaj zlyhala HAK. Každopádne ak mám príznaky tak by už musela byt výraznejšia čiarka 🤷‍♀️

stellarstar
Včera o 20:15
@anonym_autor

@anonym_8c5837 keďže mám pocit že pociťujem príznaky tak som urobila test ale stále neviem, neviem kedy mohla byt prípadná ovulácia ak by naozaj zlyhala HAK. Každopádne ak mám príznaky tak by už musela byt výraznejšia čiarka 🤷‍♀️

@anonym_autor aké príznaky?

autor
Dnes o 10:30
@stellarstar

@anonym_autor aké príznaky?

@stellarstar Časte močenie a bolesti hlavy. A kedže som sa dočítala, že časte močenie býva aj na začiatku tehotenstva tak som si urobila test

stellarstar
Dnes o 10:34
@anonym_autor

@stellarstar Časte močenie a bolesti hlavy. A kedže som sa dočítala, že časte močenie býva aj na začiatku tehotenstva tak som si urobila test

@anonym_autor nebudeš tehu ale prechladnutá, po 20 dňoch by si uz mala koľajnice

autor
Dnes o 13:25
@stellarstar

@anonym_autor nebudeš tehu ale prechladnutá, po 20 dňoch by si uz mala koľajnice

@stellarstar tiež si myslím, urobím ešte jeden a ak bude negatívny tak bude problém niekde inde 🙂