Teliesko Levosert
Ahojte, mate niekto zavedene teliesko Levosert? Ako sa citite po zavedeni? Mate nejake NU? A ake ste dostali odporucania od lekara po zavedeni co sa tyka napr cvicenia, sexu atd?
Ja ho mam od 12 marca a zatial je to pre mna katastrofa...uz len kvoli tomu ze musim pouzivat vlozky ked mi dr odporucil ze tampony pre istotu nie..za tie 2 mesiace co ho mam som nekrvacala asi tak 2 tyzdne...inak stale...masivne krvacanie potom spinenie ked to vyzera cez den ze uz konecne krvacanie nebude tak rano hned letim na zachod lebo uz citim ze to ide...a zas 500litrov krvi dobre ze nie...manzel uz hotovy, normalny sex sme uz davno nemali ja som nervozna naladova..mam 100chuti si to vytrhnut sama...😀 a doktor len povie ze je to normalne ze musite vydrzat kym si telo na teliesko zvykne...tak ok ale tak manzel chodi na 3 tyzdne do zahranicia potom je tyzden doma a to ma smolu lebo ja som krvava mary furt..nuz neviem na kontrolu idem 17.maja a uvidime..su to len cca 2 mesiace ale mne to uz pripada ako pol roka s tym vecnym bojom kupovanim a menenim vloziek ja uz asi 100eur som za vlozky dala mam pocit 😀
Mne ju akurat zaviedol a povedal ze je na 5 rokov a nebudem mat menzes vobec...tak teraz nechapem ked tu pisete ze mavate menzes.
@niky16 ahoj, pridám moju skúsenosť...teliesko mám už rok a 4 mesiace...prvý polrok som mala menzes asi stále,alebo čo to bolo,potom som dostala nejaké hormóny,aby sa mi to ustálilo..a zevraj nebudem mat vôbec keď mi ho vkladal,alebo len veľmi krátko max 3 dni slabucke...no pravda je iná každé telo je iné...môj menzes býval tak 6 dni a koniec. Teraz je situácia asi taka že pred dvoma mesiacmi som dostala zasa nejaké hormóny lebo menzes som mala 5 dni a potom sa mi spustilo take spinenie čo trvalo ešte 5 dni takze hormóny asi nezabrali,lebo to mám dodnes 10 dni pokial mi skončia čo sa mi moc nepáči a reakcia môjho doktora je teliesko sedí správne treba ešte počkať...no najradšej by som si to dala von no vždy má nejako ukeca ,že sa to ustali...
Ja som si dala teliesko zaviest cca pred 3 tyzdnami. Zavadzanie bolo v pohode, potom asi 10dni len slabe spinenie, potom sa zosilnilo na hnede spinenie plus krv. Momentálne mam termin menstruacie, tak cakam, co bude. Teliesko mam zavedene uz 2x, medzi tym bolo dieta. Prvy raz som mala Mirenu a super..ziadna menstruacia, ziadne bolesti, nic. Uplna pohoda. Ten stav po zavedeni si zial uz nepamatam, len potom. Tak som zvedava, kedy sa toto spinenie ukludni.
@niky16 ascorutin pomaha stahovat male cievky a tym by mal zmensovat krvacanie rozneho typu. 😉 A ja zasa taaaak strasne neznasam vlozky. Cely zivot pouzivam len tampony a teraz chodim nonstop s vlozkou. Vrrrr...😡😡😡 doktor mi povedal, ze vynimocne môžem pouzit tampony, tak ich asi zacnem vynimocne pouzivat asi kazdy den. 😂😂😂
baby, ktore ste iba po cisarskom: mate niektora skusenost uz aj so samotnym vyberanim telieska? boli to takisto ako zavadzanie?
@kikanastrome ja mam dva cisarske. Po prvom som si dala teliesko vybrat a ani som to necitila. Uplne v pohode, bez bolesti.
Ahojte mali ste problémy po odstránení telieska? Na druhý deň ma začalo bolieť v podbrušku a mierne nevoľnosti, je to normálne?
ahojte, 12.12 by som mala isť aplikovať Levosert a začinam vahať. Môj dr totiž teliesko zavadza pod narkozou na klinike, kde sa za to plati. Teda okrem 130€ za teliesko, by som mala zaplatiť aj 140€ za to zavedenie. A to už je teda položka. Nestalo sa niektorej, že napriek tomu otehotnela, prip. jej teliesko vypadlo? Ďakujem
@pelerinka01 prečo pod narkozou moj gynekológ to zavádza normalne v ambulancii aj ja sa na to chystám v januári mala som už 3 rozne telieska a najspokojnejsia som bola s mirenou tak tu si chcem dať
@chiccco kvôli bezchybnemu zavedeniu. Vraj to niektore ženy zle znašaju, veľmi ich to boli, pohnu sa kedy netreba a potom to môže po čase vypadnuť... no neviem.. citim v tom biznis
@pelerinka01 tak moj gynekológ pýta 100e za zavedenie a robi to normalne v ambulancii ani nie 10 minut a hotovo tiez sa mi to zda veľmi veľa,ine baby písali ze platili 20-30 e za zavedenie
@chiccco preto ma zaujima, či je to hormonalne teliesko učinne... či si môžem byť na tych 99% ista, že neotehotniem
Tak podla mna je to blbost...pod narkozou zavedenie vraj aby bolo bezchybne? Nikdy nevies ako ti na to telo zareaguje a aj pri tom "bezchybnom" zavedeni sa moze stat ze telo ti ho vypudi..mne doktor este vravel ze si mozes teliesko skontrolovat aj doma sama ze si proste nahmatas tie vlakna, vraj sa mu stalo ze jedna pacientka nepochopila a zacala tie vlakna tahat a tak si to cele teliesko vytiahla 😝 mne sa zase stalo ze mal problem pri zavedeni zevraj mam malu maternicu :D po 2 detoch..ale zaviedol, chodila som na kontroly lebo sa mi nieco nezdalo ale bolo vsetko v poriadku...ale aj na pohotovosti som raz bola na gynde a dr sa ma pyta ze vy ste este nerodili nie? 😀 zavisi od tela..a tiez sa zbytocne tym nejako nestresovat a netrapit lwbo ani psychika nepomaha dobremu fungovaniu tela...
Ahojte ja keby sa teraz môžem vrátiť spat tak by som si levosert nikdy nedala už ho mám dva roky a problém za problémom
@01mirka ahoj, mozes mi napisat ake problemy? Moj muz nie je stotozneny s tym aby som si to dala, nechava konecne rozhodnutie ale na mne. Ako som vsak citala celu tuto diskusiu tak zacinam byt skor naklonena k tomu ze si ho nedam

@fredericia mna nepresvedcovali ked som isla na vyber..aj som si desne smrdela..ja neveim co to bolo ale uz nikdy viac..a tie peniaze zbytocne vyhodene..no uz co