icon

Vedľajšie účinky antikoncepcie Kelzy

osem
27. okt 2025

Ahojte beriem 2 tyzdne antikoncepciu kelzy a mam pocit ze skoro nonstop mi je na grcanie. Mam spinenie kazdy den 2krat som krvacala. Pocitujem silnu unavu ale najviac mi vadi ten pocit ze budem zvraciat skoro kazdy den. Je to normalne a mate/mali ste to aj vy alebo by som mala volat gynekologicke? Je to moja prva skusenost s antikoncepciou tak len zato sa pytam🙈

yalla966
27. okt 2025

ja Kelzy užívam a nič, ani neviem, že ju beriem

osem
autor
27. okt 2025
@yalla966

ja Kelzy užívam a nič, ani neviem, že ju beriem

@yalla966 a ako dlho beriete? Ani na začiatku žiadne veľajšie účinky? Ja som akurát pre istotu napísala mail doktorke keď tak mi ona poradí len som chcela vedieť či aj niekto iný to tak nemá nech zbytočne nevyvolávam paniku🙈

yalla966
27. okt 2025
@osem

@yalla966 a ako dlho beriete? Ani na začiatku žiadne veľajšie účinky? Ja som akurát pre istotu napísala mail doktorke keď tak mi ona poradí len som chcela vedieť či aj niekto iný to tak nemá nech zbytočne nevyvolávam paniku🙈

@osem už skoro rok ju beriem, a ani na začiatku som nemala žiadne problémy

danielad9
27. okt 2025
@osem

@osem užívala som inú HA a na začiatku užívania ( prvý mesiac) som to mala rovnako. Po MS to prestalo