Vnútromaternicové teliesko a vaše skúsenosti
Ahojte potrebujem poradiť...chcem antikoncepciu ale nie tabletky pretože moja deravá hlava zabúda aj na antibiotiká. Poradíte mi nejakú? Stále len všade počúvam a čítam o rizikách. Ja som premýšľala o vnútromaternicovom teliesku. Máte ju niektorá ? Aká je?
@ejuska2586 znacka? mne sa zda ze budem mat len s medou
@kika214 Goldlilly
Tak neda mi napisat tu par viet.Vsetci riesite zavedenie telieska len koli otehotneniu a niektore sa tu koli tomu navazate do zien ktore to aj koli tomu riešia...Ja som si dala zaviest teliesko koli tomu ze mi zacina prechod a moja menstruacia zacala byt tak silna ze mi po polhodine krv steka po nohach...neprajem nikomu byt v praci ci ist niekam v takomto stave stale len trpnem ci som nepretiekla.No katastrofa a tie bolesti,ani nehovorim.Cize ak si mozem takto jednoducho pomoct tak preco nie?a ak je este bonus ze neotehotniem tak neni o com premyslat)))
mne to nesadlo.. dala som si nehormonalne a menzes som mala aj polku cyklu.. a stale som bola nesvoja, ci ozaj funguje 😄
Jasne kazdy mame ine telo..o tom sa neni treba ani rozpisovat...len ma tu zaraza komunikacia typu:radsej prerusovana suloz alebo nemaj sex ked to nevies a ze kazda si ho da len koli nezelanemu tehotenstvu.Neni to tak vzdy,ja ho mam z. Ineho dovodu a myslim ze aj viacero zien.A ze ma v sebe rozne latky,no a?nikdo mi to nezatajil je to moje presvedcenie ze si to chcem dat,nikdo ma nenutil.A ak sa chce niekdo poradit a zacnu tu moralizovat tak kurnajs ze ma to nastvalo.Pozerajme si vsetci do vlastneho taniera a ak neviem poradit tak si utvorim vlastne forum a moralizujem tam))tot vsjo))krasny a slnečný den zelam)))
@marusik co robis paniku? Ty si z ktoreho obdobia? Pred rokom 1964?

@kika214 Nehormonálny s obsahom medi a zlata.