icon

Vplyv antikoncepcie na problematickú pleť

maminkincecusik
6. jan 2015

Zdravím zienky riešili ste niektorá antikoncepciu sekundárne kvôli pleti? Ktorú ste zvolili,akú poradil lekár? Ktorá sa vam osvedčila?diks☺️

lubimesastale100
6. jan 2015

@maminkincecusik ja som mala antiku od 16tich lebo som mala katastrofalnu plet vtedy som mala silne diane 35 sa to volalo nic ine mi nepomahalo a ako mlada baba som bola zo svojej tvare zufala ..po par rokoch som to zmenila na nizkohormonalnu belaru a stale som mala plet krasnu 🙂 potom som vysadila kvoli babatku a teraz sledujem ze celkom fajn len na krku sa mi robia trosku vyrazky.... ked to zhrniem antika je super vec na akne

mimi8814
6. jan 2015

@maminkincecusik ahoj, ja som brala chloe, co bolo generikum od diane 35, super pomohla. ako som otehotnela a porodila s pletou nemam nejake vacsie tazkosti...

maminkincecusik
autor
7. jan 2015

Ja som tiež brala asi 2 roky tuším od 16 do 18 yadine a odvtedy nič strašne co sa vyrážok tyka(sem tam čosi)akurát od pôrodu furt vyhadzana furt sa potom maskujem makeupom a to sa potom ucpava a ešte zhoršuje....no popri kojení som brala 3mes cerazete ale to som už skončila,to nemalo žiaden účinok tak asi už je ten správny čas dať sa doporiadku☺️Ide sa na gynduuuuuu😘dik za odpovede

stanislavao
7. jan 2015

@maminkincecusik Diane je asi na plet, na akne a pod najlepsia. pomaha, plet je krasna, cista.

maminkincecusik
autor
7. jan 2015

Práve som čítala o tej Diane a že prebiehalo dajake skúmanie rizík pre tuto antikoncepciu a jej generiká že to je len na vážne a stredne formy akné ked už lokálna a antibiotiká liečba nezaberá inak udávajú vysoky výskyt trombozy u užívateliek či take dačo mmmm sak poradím sa u lekára teda co bude pre mna najvhodnejšie 😉

lubimesastale100
11. jan 2015

@maminkincecusik podla mna vsade musia byt uvedene rizika ale zbytocne to prehanaju ....napriklad ze nemalo by sa fajcit lebo tromboza ....nemalo by sa tamto---ja som pri diane fajcila jak duha a nic 🙂 teda uz rok nefajcim ale vtedy to bolo dost ,,ako ked mas na nieco predispozicie tak by si mala zvazit rizika ale ked si uplne zdrava nemusis sa bat 🙂