icon

Vynechala som 5 tabletiek hormonálnej antikoncepcie

simca1702
22. máj 2013

Ahojte žienky ....užívam HAK už asi cca 3.5 roka !
Momentálne mám KArHlu. Pre finančné problemi som si nemala za čo kupiť na tento mesiac tabletky tak som neužila už piatu ! Aj priateľ je pracovne mimo že by ich zaplatil on ! No zajtra už budeme spolu ...tak teraz neviem či si ich kupiť alebo ako pokračovať v užívaní ? Ďakujem za odpovede...

sissy27
22. máj 2013

@simca1702 na kondómy snáď ešte financie budete mať... ak nie, tak radšej chrbtom k sebe a každý sám ak nechceš otehotnieť...

klincek
22. máj 2013

@simca1702 kazda HAK to moze mat inak, pozri si pribalovy letak na nete. ale podla mna je 5 dni dost.. asi by bolo najlepsie nebrat uz nic az do dalsej MS a potom zacat zase s dalsim balenim (na 1. resp. 5 den cyklu, pripadne ako je napisane v letaku).

sarin
22. máj 2013

@simca1702 mal si 7 dnovu pauzu + 5 dni vynechanie tabletky?

simca1702
autor
22. máj 2013

@sarin veru tak ako píšeš mrcha došla ....všetko v pohode a potom 5 dni vynechanie ....a tak asi to urobím tak ako píše @klincek že začnem od ´dalšieho mesiaca .....

sarin
22. máj 2013

@simca1702 ano ano dobre ti radi 🙂 a tento mesiac nejaka ina ochrana 😉

pipinka3027
22. máj 2013

ahoj,to nevadi,mozes zacat brat normalne,ja som tiez tak brala,ze som nebrala,lebo som nemala kupenu,som zabudla a nebrala som tyzden,tak som si kupila a brala normalne cele mesacne balenie.Tak sa neboj,kludne,a ani neotehotnies,ked si nebudete davat pozor,vsetko je oklen sa ti mrcha posunie o par dni 😉

simca1702
autor
22. máj 2013

@pipinka3027 takže je to v pohode ?? Lebo ja som si dnes hotov kupila tehu test .....a nie som ! Tak zajtra si kupim asi tabletky predsa len ... inak to nevidím ...nemala si žiadne problemi ?!!

usacek79
22. máj 2013

@simca1702 urcite to je v pohode, ja som brala HAK 12 rokov a za tu dobu sa mi Xkrat stalo, ze som zacala brat aj s tyzdnovym oneskorenim a nic 🙂 akurat sa ti posunie cyklus, ako pise pipinka 🙂 len samozrejme kym uzijes prvu/druhu tabletku, tak si dajte pozor 😉

simca1702
autor
22. máj 2013

@usacek79 pfuu som si inak vydýchla .... že to je v pohode ...!! Beriem antiku cca 3,5 roka a toto s ami ešte nestalo ...vždy som horkoťažko akokoľvek naškrabala a teraz hold smola !!! Tak zajtra dačo poriešim ....musím už 🙂

pipinka3027
22. máj 2013

@simca1702 jasne,neboj sa,ja som brala cca 7 rokov a vpohode,v poslednoj dobe som brala hocijako,nie nacas,ale furt neskor ako som mala 🙂 hehe tak sa neboj,urcite nemozes otehotniet,iba ak si vynimka 😀 😀

pipinka3027
22. máj 2013

@usacek79 ahojko,kedy si vysadila HAK? a ako sa ti podarilo byt tehu? 🙂 ja som vysadila min.mesiac,a prve kolo nam nevyslo 🙂 tak nas caka druhe kolo 🙂

nanulik
22. máj 2013

@simca1702 Ahoj ja tiez berm karhlu, zatial iba druhy mes. Ale pat dni je podla mna dost dlho, urcite by som aj iny sposob ochrany volila...

usacek79
22. máj 2013

@pipinka3027 vysadila som pred 5 rokmi 😀 ja som si chcela telo poriadne vycistit od toho svinstva (a aj ineho), kym na to pojdeme 🙂 takze tehotniet sme zacali pred 2 rokmi a otehotnela som ihned na prvy pokus 🙂 ale teda aj potratila a to sa este potom 3x zopakovalo, ale nedavam to do suvisu s HAK... 😅
drzim palce 😉

pipinka3027
22. máj 2013

@usacek79 dakujem,ale neriesim to uz nejako,podari sa vtedy,ked sa ma 🙂 ved ked sa nepodari,tak si pomaly precistim telo a snad si aj leto poriadne uzijem 😀 takze necham to na prirodu 🙂 a ja,ze len teraz si vysadila 😵

madnes_ska
Autor odpoveď zmazal
janka2705
18. nov 2014

predam jedno balenie HAK - AIDEE 21 tabl. expiracia 09/2015, 7 eur plus poštobné. info sprava

agy111111
18. feb 2017

nemate niektora na predaj hak aidee prosim, chcem kupit nejake načate balenie, ked vam nahodou nevyhovovala... Z balenia my jedna tablete vypadla a potrebujem takeho načate do rezervy...