Vynechaná antikoncepčná tabletka

kristy163
2. jún 2015

Dobrý večer. Na začiatok spomeniem,že mám 18 rokov. ..5.5 som začala brať moju prvú antikoncepciu. Užívala som ju od začiatku. 22.-25. som mala nechránený pohlavný styk-urobil sa vždy do mňa. 23.som zabudla užiť tabletku. (antiku som užívala ešte len prvý mesiac- v strede tretieho týždňa- posledný rad) .Vzala som ju až na druhý deň poobede. Mohlo sa niečo stať? Prípadne-bola už antikoncepcia 100%spoľahlivá i keď som ju užívala necelý jeden mesiac pravidelne (s výnimkou toho jedného dňa) ? Ďakujem vopred za odpovede,chcem sa iba poradiť.

saska.t
2. jún 2015

V pribalovom letaku je väcsinou napisane co ti hrozi v danych tyzdnoch pri vynechani tabletky.

safranca15
2. jún 2015

Mala by si sa prvy tyzden chranit aj kondomom a pokial si ju uzila do 12hodin od hodiny kedy ju uzivas tak si chranena ako keby di ju uzila vtedy kedy bravas ja ju beriem sice dlhsie nez ty ale tiez sa mi stane ze si ju nedam o 9 ale az vecer o9 to ci by si mohla byt tehu aj tak nezistis teraz ale az o niekolko tyzdnou uvidis ci ti pride ms no ja si myslim ze chranena si bola uz dost ked si uz 3tyzden zacala nehovorim ze u kazdej to tak zabera ale my sme sa nikdy nechranili kondomom ten prvy tyzden a ja mojej antike verim zatial ma nesklamala 😉

kristy163
autor
2. jún 2015

baby,pocas uzivania som mierne krvacala a po douzivani ( tyzden bez antiky) som nemala menzes..dnes mam zacat znovu brat.. ale menzes som nemala..

alka1980
2. jún 2015

Urob si test...nic ine ti neporadim

betka28
7. jún 2015

Ahoj, radšej si prečítaj pribaľované informačné letáky...možno sú tam viac info o tom...alebo choď k lekárovi. Ak máš také problémy, ja by som ti radšej odporúčala používať inú formu antikonc.....ja konkrétne som prešla na prirodzenú metódu. Pomocou cyclotesta vždy sledujem kedy mám plodný alebo neplodný deň a už sa nemusím zaoberať s takými otázkami, či som bola chránená alebo nie. Môžem iba odporúčať.

dadulka256
8. jún 2015

porad sa s odborníkom na stránke www.poradnagynekologa.sk