Vysadenie hormonálnej antikoncepcie
Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti po vysadeni HA po akej dobe vam prisla menstruacia?
Menštruácia prisla hned ale uz je to 5 mesiacov co sa mi hormony davaju dokopy. Je to vsak lepšie kazdym mesiacom tak dufam ze do roka sa to upravi. Ja som normalne dobrala vsetky tabletky a potom som uz nove balenie nezacala.
@bluemoon24 vysadila som kvoli miminku 😊 a ratam si plodne dni. Preco hovorite ze zvysit ochranu? Myslite tym to ze by som mohla mat viac plodnych dni?
@beata110 to spíš ne, ale jde právě o to počítání plodných dnů - vzhledem k rozházeným hormonům se počítají dost špatně, max dle ovulačních testů/teploměrů. Já jsem si to počítala a otěhotněla jsem při menstruaci 😅 prostě jsem se přepočítala. Pokud ale mimi chcete, tak to u vás není žádná starost 🙂
@bluemoon24 aj ja mam prve miminko pri otehotneni pocas menstruacie a mam chlapceka a ty mas tiez chlapceka? Lebo my by sme teraz chceli dievcatko ak by sa podarilo😊
@beata110 já ještě nemám nic, ale měl by to být chlapec. Termín mám v januári 🙂

Mě do dvou měsíců od vysazení, vrátila se bohužel i s bolestma, které potlačovala :(. A pokud jí nevysazuješ kvůli plánování miminka, tak doporučuju zvýšenou ochranu při sexu 🙂.