Vysadenie Maitalonu
Ahoj viem ze je to u každej inak no zaujímalo by ma ako to u Vas prebiehalo po vysadeni Maitalonu? Ja sa chystám vysadiť no bojím sa ze priberiem a spravi sa mi akné...
No musím kvôli pečeni a aj sexuálnemu životu.. od kedy ju užívam tak už takmer vôbec nemám sex.. chuť na sex ani nemám.. veľmi to boli a praská mi koža,,, je tenká.. plus vôbec som suchá a veľa krát to boli aj s lubrikantom. Snáď sa toto zmení postupne.. no dosť sa bojím toho priberania. Vážim po druhom pôrode 80kg.. po začatí užívania som pribrala necelé dve kilá takže v pohode.. akné som mala len občas pred menštruáciu..
Vysadila som, skôr som mala pocit “schudnutia”, lebo som sa zjavne toľko nezavodňovala. Akné sa mi po vysadení tvorilo na chrbte, ale najhoršie bolo, že mi vypadli snaď 2/3 vlasov, a toto sa mi stalo vždy po vysadení. Dnes je to pol roka cca, a niekedy v tomto období pozorujem, že mi už vlasy nevypadávajú a rastú mi pekné baby vlásky

Vysadila som maitalon v 8/23 po pár rokoch užívania a nič som nepribrala a tiež žiadne akné sa mi nevytvorilo. 1. reálnu MS som dostala neskôr ale potom už všetko ukážkovo.