Vziať či nevziať tabletku po?
Zdravím dámy, v prvom rade nikdy by mi nenapadlo, že sa budem pýtať na niečo také, nad takýmito diskusiami som stále krútila hlavou. Nemám 16, ale momentálne sa cítim ako pubertiak, nie ako dospelá žena.
Môj problém je, že som mala chránený sex ( odpustite si prosím, že nemám mať sex, ak to neviem), ale v istom momente sa kondóm zosmykol a bohužiaľ ani ja, ani priateľ nevieme kedy k tomu došlo. Mám práve
plodné dni, nesprvil sa do mna ked bol ten kondom dole, v ten den to bol prvý sex. Jeto 50 na 50, ze vol vo mne dnu bez kondomu. Vieme, kedy ho este mal,ale v urcitom momente je moznost,ze bol dole a priatel bol vo mne bez neho par minut, kym sme si vsimli,ze ten kondom nie je kde ma byt. Brali by ste v takomto pripade escapelle? Je to uz druhy den, co nespim a zvazujem vsetky pre a proti. Nikdy som to nebrala a bojim sa tej davky hormomov, lebo je moznost,ze ani nebol dnu bez kondomu. Lenze nikto z nas nema tu istotu. Dieta nechceme.
Ja sa citim naozaj hlupo, vzdy sme sa chranili poriadne a nikdy by som neverila,ze sa moze stat taka nehoda a ze ten kondom sa moze zpsmyknut. Poradite mi prosím? U som precitala asi tisic for a presla osemsto googlr odkazov:(
@domiajnika dobre si zrobila... ja viem,ze v dnesnej dobe je aj 20 alebo 30 eur na zvazenie,ale vzdy lepsie,ako potom davat 300 - 400... kedze zjavne babo este nechces...a aspon si si na istom...prajem vsetko dobre😉😉😉
👍 mala si tak urobiť hneď ako ,,sa vám to stalo,, a bola si v domnení, že keby ostaneš tehotná tak by to pre vás ešte nebola ,,najvhodnejšia situácia,,...veď niektoré tie komentáre totálne na smiech...ako môže niekto porovnávať interupciu s ,,užitím tabletky,,🤦😃 to ako každá čo užíva antikoncepciu, podstupuje každý mesiac interupciu...veď preto sa má užiť ťa tabletka do určitej doby, pretože v maternici ešte nie je plod a s tými ,,malými pohyblivými bičíkovcami,, čo sa tam chcú dostať si tabletka poradí...😊
Žiadna z vás nemá právo ju kritizovať...to že niektorá otehotnie už keď muž na ňu hodí trenky/ina musí podstupovať kadečo iné aby mohla otehotnieť?! - bohužiaľ, každá sa musíme popasovať so svojím osudom...
Mimochodom som MATKA ✌️😁
@domiajnika inak to, ze si uzila tabletku este nemusi nic znamenat, muzov byvaly kolega, im praskol kondom, ona uzila hned tabletku a maly uz pojde o chvilu do skoly
@domiajnika zlatko po viac ako 15 hodinach je uz tabletka zbytocna uprimne a vlastna skusenost na 100% zabera tesne po styku
@nakupy11 tu ellaone skoro nikde nemaju...
@blairgossip tak treba objednat cez internetove lekarne
Kazdy sa rozhoduje podla svojho svedomia a svedomie si "vychovavame" same....cize,len take zamyslenie sa:toto a tamto potrat nie je,toto a tamto je uplne ok,dokonca lacne
Je to na kazdej z nas,ale pisat niekomu,kluuuuudbe si daj,to uz je ina kava
So svojim zivotom si robme,co chceme,ale berme a mame zodpovednost aj za to,co radime druhym.
@cecilia68 no nechapem inak... ocividne si asi niektore myslia ze do nich vstupil duch svaty alebo su panny marie a tak otehotneli... akoze neverim ze by bola tehotna len z toho ze sa mu zosmykla guma sak to do nej nedal preboha🤦♀️
ocivine by si mali prestudovat biologiu cloveka🤦♀️🤦♀️🤦♀️
skoda no take svinstvo do seba pchat bezdovodne....
@natalianm ziaden duch svaty, niektorym tu treba dostudovat, ze spermie sa nachadzaju aj v tekutine vylucovanej este pred ejakulaciou, ja som toho dokazom, 2 deti z 3 mam z toho
@gastanovykvet podla mna nemusis lutovat ze sa zosmykol syncek je prekrasny,co by za to niektore dali.
@renatkaj to neni moje. Ale môjho priateľa ex frajerky.. ale prosím tá tá mu volala s revom ( podotýkam že už boli rok rozideny - bol so mnou) že ona nevedela že je tehotná a že to zistila až v 5 mesiaci a že ho chce zabit že chce ísť na interupciu že ona nechce dieťa... a doktori interupciu v takom vysokom mesiaci nerobia... takze musela porodiť a pochválila sa s fotkou môjmu aby vymamila par € z ľútosti.. že je sama s dieťaťom a nemá dieťa otca..
Ja som to sem dala preto, pretože niektoré ženy tvrdia že zo zosmyknuteho kondomu sa neoplodnia... čo je hlúposť pretože ak majú sex ako ja s mojim že po vystriekani ešte ho raz dnu hlboko zasunie a ostanú v objatí niekoľko minút... sklznuty kondom ostane v pošve ale spermie ostanú aj na penise... a vlastne na čo to ešte komentujeme už je to stará udalosť a dávno vyriešená...
a to dievca čo má s tým Talianom dieťa.. aspoň sa naučí zodpovednosti a obetavosti prestane byt sebecka.. asi to tak malo byt... 😇

Syn neznámeho Taliana ktorému praskol, zosmykol sa kondom...