Zabudnutá tabletka

bambula62
15. mar 2015

baby vcera som mala brat tabletku o 15 00 no bola som prec a potom som nato zabudla s priatelom sme mali nechraneny pohlavny styk vsetko to dal do mna a mna to napadlo hned po sexe ze som zabudla na tabletku tak som si ju dala co bolo okolo 01 00 v noci tj. 10 hodin po a bolo to v 3 tyzdni 17 den a teda podla pribaloveho letaka ked som ju uzila hned ako som si spomenula nemam robit prestavku medzi dalsim blistrom a mne sa po pravde moc nechce uzivat dva blistre po sebe 🙂 tak sa chcem spytat ze co vy nato ci to mam risknut alebo robit to co kaze letak 🙂 dakujem za odpovede ( antiku mam maitalon a uzivaj ju cca 8 mesiacov pravidelne ;) )

lavinis
15. mar 2015

ja som užívala HAK už strašne dávno, ale nikdy som tabletky nebrala na hodinu presne....proste som jedla jednu denne🙂) a neotehotnela som. Čo si pamätám, tak tabletka pôsobí dlhší časový úsek, takže ak aj jedeň deň nezoberieš, tak by to malo byť ok, nie?

bosoriak
15. mar 2015

@bambula62 Postupuj podla letaku - omeskala si sa s uzitim o menej, nez 12 hodin, takze antikoncepcny ucinok je zachovany. Rozdiel medzi uzitim predchadzajucej a nasledujucej tabletky musi byt mensi, nez 36 hodin.