Ako sa naučiť pracovať so sociálnymi sieťami?
Ahojte. Prosím, neviete či existuje nejaký kurz ,alebo také niečo ,kde sa naučím pracovať s instagramom, Facebookom a podobnými platformami? Ako tam čo funguje... Ako natočiť príspevok a pridať....či na to sú tiež nejaké aplikácie? Ja som v tomto úplne stratená a potrebovala by som to vedieť kôli práci. Nejak najlepšie všetko pokope pre začiatočníka 🤷
Ďakujem 🙂
@haluskahaluska odporúčam digitálci od Rasťa Kiavčina alebo potom ukunu od Filipa Kunu. Za mňa dvaja ľudia, ktorí to naozaj vedia aj naučiť.
@haluskahaluska odporúčam digitálci od Rasťa Kiavčina alebo potom ukunu od Filipa Kunu. Za mňa dvaja ľudia, ktorí to naozaj vedia aj naučiť.
@anonym_d9028f ďakujeeem. Pozriem 🙂 Aj práca s Canva by sa mi hodila. Zatiaľ je to u mňa len pokus/ omyl 🫣
@anonym_d9028f ďakujeeem. Pozriem 🙂 Aj práca s Canva by sa mi hodila. Zatiaľ je to u mňa len pokus/ omyl 🫣
@haluskahaluska Canva je primitivna, na to kurz fakt netreba, keď už, tak skôr aspoň figma (vyzerá to lepšie aj v životopise), ale k tomu kurzy nepoznám.
@haluskahaluska ahoj, môžem vedieť, prečo to potrebuješ? Čistá zvedavosť

Páči sa : https://skillmea.cz/online-kurzy/online/social-...