Ako získať plagáty cez umelú inteligenciu zadarmo?
Ahojte baby, každý pridáva rôzne plagáty od umelej inteligencie robené, veď to je vidieť. Ja by som potrebovala tiež spraviť ale 6 plagátov, no naozaj nechcem platiť 25€ či koľko. To každý si ju platí aby mu robila plagáty alebo ako ?
Pošlem jej jednu fotku, napísali mi správu a hneď má zablokuje alebo robí len chyby a naťahuje to aby má mohla zablokovať.
@anonym_autor a cez aku AI to robis? Vyskusala si rozne (gemini, copilot alebo nejake specialne)?
su už aj programy s podporou AI ale samozrejme su platené
alebo máš možnost zaplatit si balik od Microsoftu kde budeš mat AI
alebo potom špecialne si zaplatit AI
nič nie je zadarmo, proste ,vždy nejak sa za to nech je to čokolvek musi zaplatit
alebo si to nakresli sama, odfot , urob koláž
Buď si zaplať 25€ za AI alebo 250€ za čas grafika. Ľudia by si mali konečne zvyknúť, že zadarmo je trail verzia, nie full. AI ťa nenaťahuje, len s ňou ty nevieš komunikovať 🙂🤷🏼♀️
@a0 ono aj ked jej presne zadaš pokyny vo forme pomaličky už poviedky tak neurobí presne čo chceš
proste tá platená vie toho viac a aj viac rozumie čo je normálne za mna
@a0 ono aj ked jej presne zadaš pokyny vo forme pomaličky už poviedky tak neurobí presne čo chceš
proste tá platená vie toho viac a aj viac rozumie čo je normálne za mna
@sara07 tak samozrejme, prestava človeka a AI je vždy o niečo rozdielna ale promtovať vie fakt minimum ľudí. Ono častokrát ide hlavne o štruktúru, akou človek AI zadá informácie, lebo áno, práve forma poviedky je problém - AI stále odpovedá na základe výpočtov, takže potrebuje jasne, vecne a štrukturovane.
@anonym_autor a cez ktoru si skusala generovat? Ako vyzeral tvoj prompt? Podla mna treba hlavne dobre sformulovat prompt a teoreticky to spravit potom tak, ze ked ta uz nepusti generovat dalej, tak pockaj kym ti ubehne ten limit na ktory ta “blokol” a neskor zas budes moct free generovat = mozno to nebudes mat hned naraz, ale na take 2-3 razy to vidim realne a nemusis nic platit tym padom. Easy.

Buď si zaplať 25€ za AI alebo 250€ za čas grafika. Ľudia by si mali konečne zvyknúť, že zadarmo je trail verzia, nie full. AI ťa nenaťahuje, len s ňou ty nevieš komunikovať 🙂🤷🏼♀️