Je niekto prihlásený na mojom Spotify účte?
Môže byť niekto prihlásený na mojom Spotify, keď sa mi hudba sama prepína a občas sa ukáže cudzie zariadenie? Viem si to niekde pozrieť?
@anonym_autor a dal si niekomu svoje prihlasovacie udaje ?
Vies, a je dobre, ze sa pytas skor, nez si zacnes robit hlavu. Na spotify.com sa prihlas do uctu a v nastaveniach v casti bezpecnost a sukromie najdes tlacidlo Odhlasit sa vsade. To je to miesto, ktore hladas, v mobilnej appke sa k tomu clovek poriadne nedoklikne.
Skor nez to ale vyhodnotis ako votrelca: to cudzie zariadenie v zozname casto vobec nie je prihlasenie do tvojho uctu. Spotify Connect ukazuje aj zariadenia, ktore su len v tej istej sieti, cize v panelaku susedov telik, reproduktor alebo cudzi notebook na spolocnej wifi. Priamo v nastaveniach v casti aplikacie a zariadenia sa da zapnut, aby sa zobrazovali len tvoje lokalne zariadenia, a konkretne zariadenie sa da cez tri bodky vedla neho odstranit.
@sevrin ma pravdu s heslom, len na poradi zalezi. Najprv zmenit heslo a az potom dat Odhlasit sa vsade, lebo naopak to nema zmysel. A ked uz v tom budes, pozri sa aj na to, ci mas na tom istom maile zapnute dvojfaktorove overenie, lebo cez mail sa da heslo resetovat spat.
To samovolne prepinanie by som na tvojom mieste bral ako samostatnu vec. Na jednom ucte sa da hrat len na jednom zariadeni naraz, takze keby ti tam naozaj niekto hral, hudba by ti skor prestala hrat nez preskakovala. Ked sa ti skor meni to, co hra, po skonceni playlistu, tak to byva automaticke prehravanie a to sa da vypnut v nastaveniach. Neznamena to, ze nemas heslo zmenit, len sa mi zda skoda robit z toho vlamanie, ak to nakoniec bude nastavenie.

Nezbedník jeden!
Zmeň si heslo.