icon

Je výber hotovosti mobilom z Tatra banky bezpečný?

Dnes o 09:22

caute baby pouzivate ten vyber z bankomatu cez kod v appke tatra banky? ja som si vcera zabudla penazenku a potrebovala som surne cash u nas v meste. funguje to vzdy spolahlivo alebo sa stava ze bankomat ten kod dako nezozerie? bojim sa ci mi to dako nezablokuje ucet keby som to dako zle natukala. je to bezpecnejsie ako vyberat s kartou?

janka2501
Dnes o 09:26

Bezne vyberam mobilom,a nikdy sa nic nestalo

anonym_04cf2d

@anonym_autor no, funguje to uplne super... ak nefunguje bankomat, tak nefunguje nic... nikdy sa mi nestalo, ze by nefungoval len ten vyber...
Nehovoriac o tom, ze ty napriklad mozes ten kod nadiktovat svojej mame / dietatu stojacemu pred bankomatom a moze vybrat aj na vzdialenost 200km peniaze ak potrebuje...

anonym_1af089

nevieš naťukať 6 čísel na bankomate keď sa bojíš, že to urobíš zle? To zvládne aj cvičená opička

katarinaba
Dnes o 09:27

mne sa to stalo raz, zablokovalo mi to tu ciasku na isty cas a neslo vygenerovat novy kod
ale pouzivam to takmer stale

katarinaba
Dnes o 09:28
@anonym_1af089

nevieš naťukať 6 čísel na bankomate keď sa bojíš, že to urobíš zle? To zvládne aj cvičená opička

@anonym_1af089 opicka si ty, ale hlupucka, predstav si, ze sa moze stat aj chyba v tom bankomate - nemas hotovost, peniaze bloknute a nepohnes tym. Ani v banke ti nepomozu - jedina moznost je pockat isty cas, kym ten kod expiruje. Snad si spokojna, ze si si anonymne ulavila.

renka30
Dnes o 10:08

Bezne tak vyberam, nikdy sa mi nic nezablokovalo

muzula
Dnes o 12:36

V skutocnosti je to bezpecnejsie ako pouzitie karty.

simca06022011
Dnes o 12:45
@katarinaba

@anonym_1af089 opicka si ty, ale hlupucka, predstav si, ze sa moze stat aj chyba v tom bankomate - nemas hotovost, peniaze bloknute a nepohnes tym. Ani v banke ti nepomozu - jedina moznost je pockat isty cas, kym ten kod expiruje. Snad si spokojna, ze si si anonymne ulavila.

@katarinaba tak ale to sa ti moze stat aj s kartou...