Kde nájsť bezplatné aplikácie na učenie angličtiny a taliančiny?
Viete mi poradit appku(neplatenu) kde sa da ucit anglicky a taliansky jazyk pre zaciatocnikov?
duolingo je také hračkárske 😏 tam nemáš vysvetlenú gramatiku ani pravopis, pravidlá výslovnosti, nič…
ako, skúsiť to môžeš, ale veľa od toho nečakaj …
Duolingo je fajn, pouzivam na taliancinu ale mam platenu verziu. A mam to taliansko anglicky.
Veď skús chat GPT. Tam ti všetko vysvetlí polopate. Ja si tak pozerám angličtinu a pytam sa na vysvetlenia, napíšem mu aby ma naučil nejaké nové frazove slovesá atď
Veď skús chat GPT. Tam ti všetko vysvetlí polopate. Ja si tak pozerám angličtinu a pytam sa na vysvetlenia, napíšem mu aby ma naučil nejaké nové frazove slovesá atď
@anonym_bc6751 len pozor, chat gpt vie pri jazykoch robiť aj chyby, hlavne pri učení. Skúsila som si v tom robiť prípravy na hodinu a vypľulo mi to úplne nesprávne tvary slovies
Na začiatok je Duolingo fajn, aby si sa do toho trošku dostala. Potom si nájsť niečo ďalšie (ja mám knihy, pozerám s deťmi rozprávky, chodím na kurz).
Alebo je aj fajn nájsť si nejakú kamošku a s ňou sem tam kecať/písať v inom jazyku. Alebo si nájsť aj učiteľku, napr mamička na materskej, čo nechce vyjsť z cviku (ja plánujem tak neskôr angličtinu). Ale to skôr už keď vieš aspoň nejaký základ.
Ja sa cez Duolingo učím španielsky. Čisto len na to aby som sa dorozumela na dovolenke. Ale minule som sa pozdravila španielsky nášho susedovi a ma pochválil za peknú výslovnosť. Viem sa predstaviť, vypýtať kávu džús, zmrzlinu, pozdraviť sa a začínam s počítaním. Mňa to cez Duolingo veľmi baví a reálne som konečne pri niečom vydržala dlhšie ako 3 týždne.
taliancina je nuansovy jazyk...Ai robi tak pracu na 90% svoju pracu ale tych 10% percent dokaze strasne vela dogabat a odklonit od toho ako to vlastne pouzivat...TALIANCINA = VELA GRAMATIKY!! ide o to ze AI funguje ako navigator pre dopyt to znamena napr. zadam mu temu ''le olimpiadi'' a idem este dalej v tom co z toho chcem...a ona hlada vo vsetkych tych quora treccani atd...ale ten faktor chyby pokial clovek nevie co a ako sa pouziva...vyrobi vam chybove informacie...a ak ste napr zaciatocnik nezistite co a preco! cize tak no...
Duolingo je fajn, pouzivam na taliancinu ale mam platenu verziu. A mam to taliansko anglicky.
@matana2 Keď používate platenú verziu duolingo.... Viete mi poradiť? Chcela som vyskúšať verziu zdarma na 1 mesiac. Vôbec mi to nejde a to som zadávala už min. 3x ze chcem skúsiť zdarma. Takže som to už 3x zaplatila akoby (našťastie 0 eur) a stále mi to nejde. Ani v apke duolingo ani v Google pay mi nič neukazuje že mám niečo "predplatené" aby som to mohla zrušiť. Trosku sa bojím, aby mi po mesiaci nestiahli už peniaze za platenú verziu a pritom to ani nemôžem pouzivat

Duolingo