icon

Máte skúsenosti s aplikáciou Onvia na cvičenie pre ženy?

26. sep 2026

Ahojte. Chcela by som sa opytat na nazor na appku Onvia - cvicenie pre zeny. Budem rada ak mi napisu len tie co ju niekedy pouzivali alebo pouzivaju. Aky je vas nazor? Pomohlo vam to v motivacii ? Ak ano tak preco? Hodnotite tu appku pozitivne alebo len vyhodene peniaze? Je niekde moznost pozriet si nejaku demo ukazku? Zaujima ma ako vyzera a co vsetko v nej najdem. Dakujem pekne

jimmyy128
•
26. sep 2026

Skusenost s nou ti nedam, viem ze si pytala hlavne tie, ale tie dve vecne veci, na ktore sa pytas popri tom, sa daju zistit este predtym, nez do toho das peniaze. Pozrel som sa na to v oboch obchodoch s aplikaciami.

Demo verziu Onvia nikde neponuka, najblizsie k tomu su snimky obrazovky priamo v obchode. Tam vidis, ako appka vyzera a ako ma porozdelovane sekcie. Na Google Play sa k tomu daju citat aj napisane recenzie, je ich tam sedemdesiatdva, kym v App Store je sice hodnotenie 4,9, lenze to je priemer zo 402 hviezdiciek, nie text. Tych par desiatok napisanych recenzii ti o nej povie viac nez to cislo.

Cena je tiez vidiet uz v obchode, v sekcii nakupy v aplikacii. Mesacne je to 9,90 eura, rocne 89 eur, cize pri rocnom to vychadza asi na 7,40 mesacne. Vyvojar je uvedeny bluzone GmbH.

A ked to budes skusat, ratal by som s tym, ze predplatne kupene cez obchod sa obnovuje samo a rusi sa v ucte obchodu, nie v samotnej appke. Na iPhone je to Nastavenia, hore meno, Predplatne. Ak by tam bolo nejake skusobne obdobie, treba ho zrusit aspon 24 hodin predtym, nez skonci, inak sa uz strhne.