icon

Funguje aplikácia Pingo na odpočúvanie detí u rodičov?

15. sep 2026

Ahojte chcem sa opýtať na rodičov ktorý používaju pre deti appku Pingo. Jeden rodič má appku druhý nie ( nežijú spolu) zaujíma ma či ten jeden rodič ktorý má tu appku a dieťa je práve u druhého rodiča tak či ten rodič ktorý má tu appku dokáže odpočuvať zvuk v domácnosti?? Alebo to takto nefunguje. Ďakujem

anonym_a18c26
15. sep 2026

Prečo by si to robila???

anonym_6c89e4
15. sep 2026

@anonym_autor neviem ale dala by som mobil do hrnca a poriadne pobuchala kovovou naberackou. Nech ten druhy vie ze vies. 😃
A dieta ked je u teba tak nech mobil vypne. A zapne raz za den ked zavola alebo napise tomu druhemu rodicovi.

anonym_d4506a
15. sep 2026

To ti nie je trapne odpocuvat dieta? Ako sa ono asi moze citit?

beata_k
15. sep 2026

@anonym_autor Ikona Pingo svieti na ploche telefónu dieťaťa.Operačné systémy telefónov dieťaťa z bezpečnostných dôvodov zobrazujú upozornenie, keď aplikácia aktívne používa mikrofón. Dieťa teda uvidí, že mikrofón je zapnutý.

autor
16. sep 2026

Tie ktore tu pišete ci mi to nie je trapne ja som ta osoba ktorú tu appku nemá 🙂 pytala som sa ako to funguje nie kto je trapny a kto nie tak poprosím k veci mudrlantky 👍💓

autor
16. sep 2026
@anonym_d4506a

To ti nie je trapne odpocuvat dieta? Ako sa ono asi moze citit?

@anonym_d4506a ano je mi to velmi trapne 👍ale za vas..... ja tu appku nemam..takze poprosím k veci nie odveci

jimmyy128
Včera o 06:52

K veci, lebo si sa pytala na to, ako to funguje. Ano, taka funkcia tam je. Pingo je detska cast aplikacie Findmykids a v tej rodicovskej je moznost vypocut si zvuk okolo telefonu dietata, mysleny je na to, ked dieta nedviha. Nahrava sa to, co je pocut okolo jeho telefonu, cize je uplne jedno, v ktorej domacnosti prave je.

beata_k ma pravdu s tou ikonou, len to plati spolovice. Na novsich Androidoch aj iPhonoch sa pri zapnutom mikrofone objavi vpravo hore zelena bodka a po roztiahnuti listy vidno, ktora appka ho pouziva. Lenze to dieta uvidi len vtedy, ked sa v tej chvili pozrie na displej. Ked ma telefon vo vrecku alebo v taske, nezbada nic.

Spatne sa to ale zistit da. V nastaveniach telefonu je zoznam pristupov k mikrofonu, na Androide je to v casti Sukromie a ukazuje poslednych 24 hodin, na iPhone sa to vola Sprava o ochrane sukromia aplikacii, len tam sa to musi najprv zapnut. Ked sa tam mikrofon objavuje v casoch, ked dieta netelefonovalo, mas odpoved.

A este jedna vec, ktora sa tu nespomenula. Odpocuvat dospelych, ktori o tom nevedia a nesuhlasili, uz nie je rodicovska kontrola. Na to je v Trestnom zakone paragraf 377 o porusovani dovernosti ustneho prejavu. To, ze appka tu funkciu ponuka, neznamena, ze sa smie pouzit na kazdeho, kto je v miestnosti.