Najlepšia bezplatná aplikácia na učenie angličtiny v roku 2026
Dobrý deň, aká je podľa vás najlepšia bezplatná appka na ucenie anglického jazyka tento rok? Niečo na učenie takej praktickej angličtiny, preto mne osobne sa napríkad Duolingo veľmi nepáči, z praktického hľadiska veľmi anglicky jazyk nenaučí. Chcela by som lepšie vedieť rozprávať a porozumieť bežnej reči.
Tak cez Duolingo sa ešte nikto nikdy nič poriadne nenaučil. 😂
za mna bud chod do krajiny alebo si zaplat normalneho anglictinara a preber s nim co potrebujes - konverzacia, gramatika, atd.
za mna bud chod do krajiny alebo si zaplat normalneho anglictinara a preber s nim co potrebujes - konverzacia, gramatika, atd.
@liesik veď práve preto mi to príde len ako strata času …
@katkaseiner hľadám takú rýchlejšiu alternatívu, nakoľko s deťmi mám obmedzené možnosti 🙈 nechcem to na nejakej profi úrovni, len bežne dorozumenie keď niekam náhodou pôjdeme, a veľa filmov je len v angličtine a chcem tomu rozumieť 😅
Skus cez Chat GPT. Normalne mu napis, ze sa chces ucit anglinu, napis mu uroven a on ti bude vysvetlovat ako gramatiku, tak aj slovicka, da sa nastavit, aby ti aj hovoril, takze aj posluch. Mozes si navolit temy a uroven aku chces, da ti aj test na preskusanie. Ja som sa par tyzdnov takto s AI rozpravala. Jasne, obcas mu prepne a moze strelit blbost, ale vacsinou to v pohode funguje.
@anonym_autor @anonym_autor Odporúčam ti, aby si si nastavila mobil do angličtiny, naučíš sa tým viac, ako by si myslela. Alebo aj ChatGPT dobre naučí a aj na TikToku som už videl dobré videá na jazyky, a ako už aj vyššie píšu Duolingo neni najlepšie, ale vie dopomôcť trocha, hlavne v začiatkoch
AI Gemini je super, dáš tému, ak nie navrhne ti sama, urobí ti cvicenie, poznamku do mobilu ak chceš, aby si sa vedela k tomu vrátiť. Na ďalší den jej povieš, že chceš pokračovať, načíta si z uloženej poznamky kde ste skončili. Vysvetľuje co a prečo sa kedy používa. To vysvetlenie mi v duolingu chyba, nejaká logika. Duolingo robím ďalej, je fajn na zapamätajte si slovnej zásoby a zautomatizovanie opakovaním.

ja mam skusenost len s duolingom, ale tak mne vyhovoval. ostatne bud boli platene alebo ciastocne platene. a do toho sa mi proste nechcelo 😀